Gyógyulgatnak …

Szerzo:
Feltoltve: 2021.március 22

Már az utolsó bajnoki mérkőzéseken sem számíthatott sérülés miatt Vaskó Tamás és Daru Bence, valamint a betegséggel küszködő Tányéros Ádám játékára Visinka Ede vezetőedző. A győri meccsen aztán Mim Gergelyt a szünetben, Murka Benedeket a 60., Sejben Viktort a 73. percben le kellett cserélni sérülés miatt.

– Számunkra jókor jött a bajnoki szünet, még ha ez azt is jelenti, hogy csupán 12-13 egészséges játékosnak tartunk edzést ezekben a napokban – felelte honlapunk érdeklődésére Visinka Ede. – Szerencsére azért valamennyien gyógyulgatnak, ki gyorsabban, ki lassabban épül fel sérüléséből. Tányéros Ádám óvatosan mozogva már két edzésen részt vehetett, nála a betegség utáni kötelező protokollt kell betartanunk. Vaskó Tamás és Murka Benedek fut és kondizik, egyelőre külön dolgoznak a csapattól. Daru Bence kocog és erősít, esetében jó hír, hogy már nincsenek fájdalmai, bízom benne, hogy a hét második felében csatlakozhat a kerethez. Sejben Viktor rendszeresen visszatérő problémával küszködik. Gyógytornázik, s ha minden jól alakul, ő is lassan játékra jelentkezhet. Mim Gergely ugyanakkor már bizonyos gyakorlatokat a többiekkel együtt végezhet, a hiányzók közül ő van a legjobb állapotban.

A harmincadik forduló mérkőzéseit április 4-én rendezik, csapatunk a Kazincbarcika gárdáját fogadja a Tersztyánszky Ödön Sportközpontban.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020