Megvan a harmadik érkező …

Szerzo:
Feltoltve: 2021.január 13

Tegnap este hazatért egyhetes edzőtáborozásáról csapatunk, ma 15 órakor pedig Felcsúton, a Puskás Akadémia ellen pályára lép idei első felkészülési mérkőzésén. Ugyan a találkozó a vírusjárvány miatti rendelkezések miatt zárt kapus, a lefújást követően természetesen beszámolunk a mérkőzésről.

Új hír szurkolóink számára, hogy Vaskó Tamás és Csató Martin után megvan a harmadik téli szerzeményünk. A 23 éves, Debrecenben nevelkedett, majd az elmúlt öt évet Nyíregyházán töltő Kártik Bálint – miközben két és fél éves szerződést kötött a Puskás Akadémiával – a tavaszi idényt kölcsönben nálunk tölti. A jó felépítésű középpályás fiatal kora ellenére már 133 NB II-es bajnoki mérkőzést tud maga mögött.

– Bálint több poszton bevethető játékos, aki akár támadó, akár védekező középpályásként átlagon felüli teljesítményre képes – mutatta be egy mondattal új játékosát vezetőedzőnk, Visinka Ede.

Kártik Bálint az egyhetes nyíregyházi edzőtábort már csapatunkkal csinálta végig, így minden bizonnyal a mai felkészülési mérkőzésen be is mutatkozik színeinkben.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020