Kezdésnek nem rossz: Puskás Akadémia-Aqvital FC Csákvár 1-1 (0-0)

Szerzo:
Feltoltve: 2021.január 13

Ma délután lejátszott idei felkészülési mérkőzését csapatunk. Az “évnyitón” a 10 nap múlva már bajnoki találkozón pályára lépő “nagytestvér” vendégei voltunk. A keret tagjai közül ezúttal Albert Istvánnak és Magyar Zsoltnak felmentést adott vezetőedzőnk, ugyanakkor bemutatkozott színeinkben a három új fiú, Vaskó Tamás, Csató Martin valamint Kártik Bálint is.

Puskás Akadémia-Aqvital FC Csákvár 1-1 (0-0)

Felcsút, zárt kapuk

Puskás: Tóth B. (Auerbach) – Szolnoki (Radics), Nunes (Meissner), Spandler (Hadzsiev), Deutsch – Urblik (Van Nieff), Corbu – Slagveer (Weslen Junior), Knezevic (Baluta), Komáromi (Kiss T.) – Mance. Edző: Hornyák Zsolt.

Aqvital: Markek (Zelizi) – Major, Vaskó, Csató, László (Koch) – Kocsis B. (Mim), Mészáros D. (Nándori), Madarász (Dénes) – Baracskai (Vörös), Daru (Kártik), Sejben (Ganbayar). Edző: Visinka Ede.

8. perc: Az első lövés Baracskai Roland nevéhez fűződött, csapatkapitányunk lövését azonban Tóth Balázs biztosan hárította.

16. perc: Markek Tamásnak kellett nyújtózkodni, hogy hatástalanítsa Knezevic lövését.

18. perc: Kiegyenlített játék után kezdte átvenni a irányítást a házigazda: Urblik adott munkát Markeknek, ám hálóőrünk biztosan fogta a lövést.

21. perc: Slagveert a jobb oldali alapvonalról lőtte középre a labdát, Mance előtt középen elsuhant, a hosszún érkezett Komáromi, ám az utolsó pillanatban Major menteni tudott előle.

27. perc: Ismét Slagveert forgatta meg védelmünk bal oldalát, beadására érkezett Komáromi, de éles szögből a kapu mellé gurított.

32. perc: Sejben távoli lövése elkerülte a hazaiak kapuját.

A szünetben valamennyi cserejátékosát pályára küldték az edzők.

49. perc: A felezővonal közeléből végezhettünk el szabadrúgást, Madarász Márk élesen felívelését megtolta a szél, Vaskó középen belecsúsztatott, becsapva ezzel Auerbach kapust, s a labda így a hálóban kötött ki, 0-1.

50. perc: Sokáig nem vezettünk, egyből a középkezdést követően Mance a balösszekötő helyéről, 15 méterről a hosszú sarokba tekerte a labdát, 1-1.

65. perc: A szélen előretörő Major Gergő löketét védte bravúrral Auerbach.

Az első félidőben kiegyenlített játék zajlott a pályán, a kapuk ritkán kerültek veszélybe. Csapatunk az edzőtáborból hazatérve méltó ellenfele volt az NB I-es hazai gárdának. A térfélcserét követően már lendületes támadásokat vezettek a csapatok, de az utolsó passzokba rendre hiba csúszott, így mindkét oldalon csak egyszer zördültek meg a hálók.

(Fotó: pfla.hu)

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020