Hat meccsen egyetlen gólt kapott a Békéscsaba

Szerzo:
Feltoltve: 2020.október 16

A tizenkettedik forduló mérkőzésein lépnek pályára a hét végén az NB II-es bajnokág csapatai. Együttesünk az idei szezonban remekül szereplő Békéscsabát fogadja vasárnap délután.

Mindent elárul a szezont még Schindler Szabolcs irányításával kezdő viharsarki gárdáról, hogy az eddig lejátszott tizenegy mérkőzésen mindössze egyetlen alkalommal, a Kazincbarcika ellen szenvedett vereséget – azt is hazai pályán -, miközben ötször nyert és ötször döntetlenre végzett. Mindezt tette úgy, hogy mindössze 14 gólt szerzett. Igaz, védelme viszont a legmasszívabb az egész mezőnyben – a Nyíregyházával és a Péccsel együtt – mindössze 8 gólt kapott.

Különösen idegenben veszélyes a lila-fehér gárda, négy győzelem és két döntetlen az eddigi mérlege. Mi több, mindössze egyetlen gólt kapott 540 perc alatt, azt is még az augusztus 2-i nyitófordulóban, Szegeden. Azóta Ajkán, Pécsett, Dorogon, Győrben az ETO, illetve Debrecenben a DEAC ellen érintetlen maradt Uram János vagy Czinanó Antal hálója.

A remek szereplés ellenére az elmúlt hetekben már új edzővel készül a Békéscsaba, a Vasas által kivásárolt Schindler Szabolcs helyét az elmúlt esztendőben az U19-es válogatottat irányító Preisinger Sándor vette át.

A vasárnapi bajnoki találkozó 17 órakor kezdődik Csákváron.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020