Elnézést kérek a történtekért …

Szerzo:
Feltoltve: 2020.augusztus 20

Csapatunkra cseppet sem jellemző módon, olyan jelenetek is történtek a múlt vasárnapi bajnoki találkozón, melynek súlyos következményei lettek. Nem elég, hogy vereséget szenvedtünk, Sejben Viktort hnat meccsre eltiltotta a fegyelmi bizottság.

– Nagyon sajnálom a történteket, s ezúton is szeretnék mindenkitől elnézést kérni a viselkedésemért – kezdte mondandóját egy nagy sóhaj kíséretében piros lapot kapott támadónk. – Ezt a lefújás után már az öltözőfolyosón megtettem a játékvezető, valamint csapattársaim felé is. Aki ismer, tudja, hogy nem ilyen vagyok. Pályafutásom során még soha nem voltam kiállítva és sárga lapot is csak szökőévenként kapok. Tudom, hogy nem lehet meg nem történtté tenni az esetet, de bízom benne, az eltiltásom letöltése után a játékommal feledtetni tudom “ballépésemet”.

Néhányat aludva a történtekre, klubunk elnöke is reagált az esetre.

– Mi magunk is elítéljük játékosunk cselekedetét, mely nem marad házon belül sem szankció nélkül – tájékoztatta honlapunkat Nagy Sándor. – A felvételeket többször is visszanézve ugyanakkor úgy gondoljuk, hogy túl súlyos büntetést kapott Sejben Viktor, s elküldjük fellebbezésünket a szövetségbe. Reméljük, a fellebbviteli bizottség elfogadja érveinket, akceptálja klubunk eddigi “előéletét”, s csökkenti az eltiltást.

Klubunk ezzel lezártnak tekinti a történteket.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020