Megleptük az El-indulót: Aqvital FC Csákvár-Topolya 2-1 (0-0)

Szerzo:
Feltoltve: 2020.július 15

Ma kora este a szerb Szuper Liga negyedik helyezettje, az Európa-liga indulási jogot óriási meglepetésre kiharcoló Topolya ellen lépett pályára csapatunk felkészülési meccsen.

Aqvital FC Csákvár-Topolya SC 2-1 (0-0)

Felcsút, Puskás-pálya, 200 néző, vezette: Szilasi Szabolcs

Aqvital: Markek – Mészáros D., Albert I., Papp M., Koch (László, 46.) – Mim, Kocsis B. (Posztobányi, 46.), Madarász – Baracskai )Nándori, 27.), Daru (Gambayar, 46.), Sejben. Vezetőedző: Visinka Ede.

Topolya: Zolbic (Bursac, 46.) – Varga B. (Pantovic, 70.), Antinic (Krsmanovic, 62.), Skopyak (Balaz, 46.), Grabez – Banjac, Tumbasevic (Kudric, 70.) – Babic (Sontrac, 46.), Dostonic (Szilágyi, 46.), Djuronjic – Lukic. Vezetőedző: Szabó Zoltán.

Gólszerzők: Lukic (tizenegyesből, 53.), Sejben (62.), Madarász (72.)

Együttesünk nem ijedt meg a nyáron véget ért szerb első osztályú bajnokság meglepetés-csapata ellen, s az első félidőben több komoly gólszerzési lehetőséget is kidolgozott. Amennyiben Sejben Viktorék egy kicsit is higgadtabbak, akár két, három gól is szerezhettek volna. A térfélcserét követően a vendégek mestere aztán pályára küldte a szerb élvonal legveszélyesebb ékpárosát, Lukic mellé becserélte Szilágyit is, míg Visinka Ede összes fiatalját bedobta a mély vízbe. Ugyan a vendégek egy véleményes tizenegyesből bevették a tavalyi formáját átmentő Markek Tamás kapuját, együttesünk teljesítményét nem érhette kritika. A játékrész derekén a rendkívül agilisen játszó Nándori Botond labdaszerzése után még kimaradt a ziccer, ám a kapufáról kipattanó labdát Sejben Viktor már nem hibázta el, majd nem sokkal később Madarász Márk már csapatunkat juttatta vezetéshez, illetve győzelemhez.

A mérkőzés érdekessége, hogy a találkozót megtekintette Orbán Viktor miniszterelnök úr is, aki így négy napon belül, a Vasas után másodszor is élőben láthatta pályán csapatunkat.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020