Madarász Márk továbbra Csákváron

Szerzo:
Feltoltve: 2020.július 9

Bár több klub is próbálta magához édesgetni az elmúlt hetekben az előző szezonban remek teljesítményt nyújtó Madarász Márkot, középpályásunk – miként Mészáros Dávid és Nándori Botond is – meghosszabbította szerződését a Puskás Akadémiával és kölcsönben a következő szezonban is csapatunkat erősíti.

Az elmúlt napokban egyik megbeszélés követte a másikat klubunk vezetői számára, hiszen több lejáró szerződésű játékossal is tárgyalóasztalhoz kellett ülni. Ezek végeztével örömmel tájékoztathatjuk szurkolóinkat, hogy Sejben Viktor, Daru Bence és Albert István is aláírta új kontraktusát, azaz maradnak Csákváron. Bár Tányéros Ádám súlyos sérülést szenvedett májusban, opciós szerződés-hosszabbítása természetesen érvénybe lépett.

Ugyanakkor Markek Tamás valamint Baracskai Roland tavaly kötött szerződése még érvényben van, így továbbra is Visinka Ede vezetőedző rendelkezésére állnak. Kocsis Bencét, Major Gergőt és Mim Gergőt egy éve a felcsúti akadémiától kaptuk kölcsönbe, s maradnak klubunknál, bár utóbbi játékos a jövő héten a Puskás első keretével edz majd.

Magyar Zsolt, Koch Attila, Papp Milán és László Noel a felkészülés kezdete óta keretünkkel edz, ők egy évre kölcsönbe érkeztek az akadémiáról, Zelizi Patrikot végleg megszereztük a Bicskétől, míg harmadik számú kapusunk, a saját nevelésű Meszlényi Ábel aláírta első profi szerződését.

 

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020