Ezért érdemes dolgozni …

Szerzo:
Feltoltve: 2020.február 20

Klubvezetőink, illetve szakmai stábunk nem győzte elégszer hangsúlyozni a közelmúltban: azon túl, hogy csapatunk őrizze meg NB II-es tagságát, elsősorban a fiatalok nevelése, “felépítése”, az NB I-re való felkészítése az elsődleges feladatunk. Éppen ezért nem véletlen, hogy figyelemmel követjük a nálunk “megfordult” játékosok sorsának további alakulását.

A szerdai Magyar Kupa-napon a Békéscsaba ellen 3-0-ra diadalmaskodó Puskás Akadémia gárdájában öt(!) olyan játékos is szerephez jutott, aki hosszabb időt töltött el Csákváron. A kapus Tóth Balázs az előző idényben 25 bajnokin védte kapunkat, Spandler Csaba a 2015-16-os pontvadászat tavaszi idényében erősítette csapatunkat, Deutsch László másfél éven keresztül volt a játékosunk és idén januárban tért vissza Felcsútra, az ezúttal gólt is szerző Tamás Nándornak közel félszáz meccsen tapsolhattak szurkolóink, míg a Puskás Akadémia első csapatában most bemutatkozó Nándori Botond 2018 nyarától 2020 januárjáig volt az Aqvital FC tagja. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy a kispadon ott ült bevetésre készen – a már válogatottban is bemutatkozott – Nagy Zsolt, aki 14 gólt szerzett színeinkben az elmúlt két szezonban, igazán büszkék lehetünk a Csákváron zajló szakmai munkára.

Nem titok, már bevetésre készen várnak a bizonyítási lehetőségre a következő évfolyam legtehetségesebb tagjai: Komáromi György éppen múlt vasárnap mutatkozott be csákvári színekben, most pedig gólt szerzett a viharsarkiak ellen.

Remélhetően őket is sikerül hasonló “pályára” állítani …

(Fotó: PFLA)

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020