Csató Martin Angyalföldön folytatja

Szerzo:
Feltoltve: 2020.január 8

Bár csak fél éve érkezett Csákvárra, máris távozik az Aqvital FC-től Csató Martin. A 25 éves belső védőre a nagy terveket szövögető Vasas vetett szemet, s miután mind a játékossal, mind klubunkkal sikerült megállapodnia, kivásárolta élő szerződéséből a játékost.

– Először is szeretnék köszönetet mondani az Aqvital FC tulajdonosának, Nagy Sándor úrnak, szakmai stábjának, illetve játékosainak, nagyon jól éreztem magam a klubnál – kezdte “búcsúbeszédét” Csató Martin. – Akkor kaptam segítő kezet tőlük a nyáron, amikor éppen mélyponton volt pályafutásom, mert hiába játszottam korábban az ETO-ban, Mezőkövesden, Siófokon, az utolsó évem nem úgy sikerült Dorogon, ahogy szerettem volna. Óriási bizonyítási vágy dolgozott bennem, s remélem szurkolóink is úgy látják, hogy megszolgáltam a megelőlegezett bizalomra. A Csákvár egy különleges közege a magyar labdarúgásnak, ilyen családias hangulatú, baráti profi klub nem igen van másik az országban. Mindennap öröm volt kijönni a pályára, függetlenül attól, hogy meccs vagy éppen “gyötrő” edzés szerepelt a programban. Eredeti szerződésem 1+1 évre szólt, mely azt jelentette, hogy az első esztendő után bent maradás esetén automatikusan meghosszabbodott volna. Ez az ősz szereplésünk után azt hiszem nem is lehet kérdéses. A Vác elleni idegenbeli bajnoki előtt keresett meg először a Vasas, majd karácsony előtt gyorsultak fel az események. Akkor már Nagy Sándor elnök úr is bekapcsolódott a tárgyalásokba, s miután sikerült megegyezni a kluboknak a kivásárlási áramban, elfogadtam az angyalföldiek ajánlatát. Bár az elkövetkező négy évben mindent elkövetek annak érdekében, hogy a Vasassal minél jobban szerepeljünk, s kiharcoljuk az NB I-be jutást, azért a szívem egy rész itt marad Csákváron.

Csató Martin ma reggel 4 éves szerződést írt alá a Vasassal, s immár Bene Ferenc irányításával készül a bajnokság tavaszi folytatására, tvábbi pályafutásához sok sikert kívánunk!

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020