Vége: Aqvital FC Csákvár-Békéscsaba 1-0 (0-0)

Szerzo:
Feltoltve: 2019.október 27

Ma délután a nagy múltú, hosszú éveket az élvonalban töltő Békéscsaba együttesét fogadja csapatunk bajnoki mérkőzésen. A 17 órakor kezdődő összecsapását alakulását online közvetítésünk révén követhetik figyelemmel.

Aqvital FC Csákvár-Békéscsaba 1-0 ( 0-0)

Tersztyánszky Ödön Sportközpont, 300 néző, vezeti: Nazsa Tamás (Szalai Balázs, Varga Gábor)

Aqvital: Markek– Csató M., Albert I., Tányéros – Major, Mim, Mészáros D., Madarász, Deutsch L.– Sejben, Baracskai. Vezetőedző: Visinka Ede.

Békéscsaba: Ribánszki – Szalai D., Farkas M., Nagy S., Mészáros M. – Bidzilya, Babinyecz, Máris – Hursán – Tóth D., Pantovic, Vezetőedző: Schindler Szabolcs.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés. Mi tiszta sárgában, a vendégek pedig lila-fehér szerelésben léptek pályára.

2. perc: Hursán 20 méteres lövése a léc fölött zúgott el.

5. perc: Óriási békéscsabai lehetőség maradt kihasználatlanul: Tóth Dániel és Pantovic Nikola kettő az egyben vezethették a labdát Mészáros Dávidra, végül a vendégek tizenegyese elönzőzte a lehetőséget és 16 méterről , csúnyán a kapu mellé lőtt.

Az első tíz percben bent maradt az öltözőben csapatunk, ugyanakkor a sérülésektől tizedelt vendégek bátor támadójátékkal léptek fel.

10. perc: Tányéros felszabadító rúgása a rátámadó Pantovicról saját kapunk felé pattant. Markek óriási bravúrral, a tizenhatos vonalára kivetődve tudott menteni a békéscsabai támadó elől.

11. perc: Mészáros Márk csúnyán odarúgott Sejben Viktornak az oldalvonal mellett, jogosan kapott sárga lapot.

12. perc: Trükkös békéscsabai sarokrúgás: Pantovic épphogy megmozdította a labdát a szögletzászlónál, majd mint aki jól végezte dolgát, tovább sétált. Szerencsére játékosaink gyorsan eszméltek és időben odaértek a labdához.

16. perc: Negyed órát kellett várni első, normálisan felépített támadásunkra, melynek végén szöglethez jutottunk. Madarász bal oldali sarokrúgása után Csató Martin estében kapura emelt, Ribánszki a léc alól húzta le a labdát.

22. perc: Csató és Mim nem értette meg egymást a felezővonalnál, ütközésük után mindketten a földre kerültek és így Pantovic nagy lendülettel törhetett kapura. Szerencsénkre 16 méteres lövése mintegy két méterrel elkerülte a bal alsó sarkot.

23. perc: Albert indításával Major Gergő indult meg a jobb oldalon, megbirkózott a labdáért Mészárossal, visszagurítását Mim a léc fölé lőtte.

28. perc: Pantovicot buktattuk a tizenhatos jobb sarkánál. A szabadrúgáshoz letett labda mögé Hursán állt oda. Jobb felső sarokba tartó lövését Markek bravúrral ütötte ki.

31. perc: Szalai csapta be Deutschot a jobbösszekötő helyén, éles szögből megcélozta a rövid sarkot, Markek Tamás azonban ismét a helyén volt és szögletre mentett.

Az idő múlásával sem talált magára csapatunk. Ennyire pontatlanul, szétszórtan még egyszer sem játszottunk ebben az idényben.

39. perc: Az első igazi, csákvári pillanatok: Mészáros labdaszerzése után Baracskai a bal oldalról élesen a kapu elé lőtte a labdát, a hosszún érkezett Sejben, aki visszagurított Mim elé. A lövést blokkolták a csabai védők, a duplázást pedig a gólvonalon álló Nagy Sándor fejelte a mezőnybe.

41. perc: Tányéros bal oldali beadását Baracskai a már vert helyzetben lévő Ribánszki fölött visszafejelte a hosszú sarokra, labdája azonban elkerülte a jobb felső sarkot.

45. perc: Tóth Dániel éppen a játékvezető orra előtt könyökölte le Albert Istvánt, ám mindezt büntetlenül tehette, Nazsa Tamás továbbengedte a játékot.  Középső védőnket az oldalvonal mellett ápolni kellett.

A játékvezető 1 percet hosszabbít.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Elkezdődött a második félidő.

53. perc: Erőszakosan szereztünk labdát a békéscsabai térfél közepén, Mészáros kiugratása után Madarász került kecsegtető helyzetbe, de 16 méteres lövésébe Farkas önfeláldozóan belevetődött.

56. perc: Jól működött a csapdánk a felezővonalnál: Babinyecztől elvettük a labdát és gyors kontrát vezettünk a pálya közepén. Baracskai átadása után Sejben a tizenhatos vonalánál cselezni próbált és végül blokkolták labdáját.

60. perc: Madarász jobb oldali szöglete után a középről megcsúsztatott labdát Baracskai kapásból kapura tűzte, Farkas azonban belevetődött a labda útjába és róla újabb szögletre pattant.

63. perc: Gyors bal oldali támadás végén Deutsch éles szögből leadott lövését biztosan hárította Ribánszki.

64. perc: Babinyecz bal oldali éles beadását a hosszún érkező Tóth Dániel 3 lépésről, óriási ziccerből a rövid sarokra lőtte, Markek hihetetlen bravúrral ért át a bal alsó sarokra és mentett.

67. perc: Cserél csapatunk: Major Gergő helyére Kocsis Bence érkezett.

68. perc: Mim buktatta Tóth Dánielt a kaputól 22 méterre. Mészáros Márk ballábas lövése alig kerülte el a bal felső sarkot.

72. perc: Beszorítottuk a Békéscsabát a tizenhatoson belülre, Madarász nem lőtte el kecsegtető helyzetben a labdát, hanem inkább Baracskaihoz passzolt, aki elesett Farkas szorításában. Műesésért sárga lapot kapott.

78. perc: Ismét cserél csapatunk: Mészáros Dávid helyére Nándori Botond érkezett.

78. perc: Cserélnek a vendégek is: Máris helyett Gréczi folytatja a játékot.

81. perc: Ismét cserélnek a vendégek: Tóth Dániel helyére Ilyés Tamás érkezett.

84. perc: Csató buktatta Hursánt, jogosan villant a sárga.

85. perc: Harmadik cseréjét is kihasználja csapatunk: Madarász Márk helyére Sipos Zoltán érkezett.

86. perc: Az égiek is velünk vannak: Babinyecz mesteri kiugratása után Gréczi már csak Markekkel állt szemben, kapusunk azonban hihetetlen bravúrral menteni tudott. A kipattanó labdát Pantovic azonnal visszaemelte az üresen maradt kapura, Csató Martin azonban a gólvonalon szögletre fejelte a labdát.

87. perc: Hursán jobbösszekötő helyéről, 20 méterről megcélozta a jobb alsó sarkot, Markek bravúrral kapufára tolta a labdát, mely onnan óriási szerencsénkre visszapattant kapusunk ölébe.

89. perc: Kocsis jobb oldali szöglete után röviden mentettek a vendégek, Mim azonnal kapura lőtt, a lepattanó labda Nándori elé került, aki 8 méterről, félfordulatból kilőtte a hosszú alsó sarkot, 1-0.

A játékvezető 3 percet hosszabbít.

Vége a mérkőzésnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020