Kiprich és Galambos is beállt a sorba

Szerzo:
Feltoltve: 2019.október 11

A válogatott Eb-selejtezője miatti bajnoki szünet kimondottan jól jött csapatunknak, hiszen az utolsó meccsen, a Dorog ellen 2-1-re megnyert találkozón már oly kevés játékos állt vezetőedzőnk rendelkezésére, hogy nem is tudott 18 játékost nevezni a mérkőzésre.

– A héten visszatért a kerethez a sokáig talpsérüléssel bajlódó Kiprich Dávid és a lábujj-törés miatt augusztus óta hiányzó Galambos Ádám is – tájékoztatta honlapunkat Visinka Ede. – Mindkét fiú teljes intenzitással edz már, s remélhetően hamar utolérik magukat. Daru Bence és Pratsler Benjamin azonban még csak a rehabilitációnál tart, valamint hiányzik Kocsis Bence is, aki az U19-es válogatott Európa-bajnoki selejtezőjén vesz részt.

Miként teltek az elmúlt napok?

– A hét elején komoly terhelést kaptak a srácok, tegnap pedig egy közös zártkapus edzésen, edzőmeccsen voltunk a Puskás Akadémiánál. Hornyák Zsolt vezetőedző vegyes-csapatokat állított össze és célirányosan figyeltük a pályára lépők teljesítményét. Úgy gondolom, elérte célját a gyakorlás, mindketten elégedettek lehettünk a látottakkal. Ma egyéni képzés szerepelt a programban, illetve a tegnapi meccset kihagyók komoly terhelést kaptak. A hét végére szabadnapot kapnak a játékosok, hétfőtől pedig visszaállunk a rendes bajnoki ütemre.

Csapatunk következő bajnoki mérkőzését október 20-án, Soroksáron vívja.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020