Más lesz, mint egy szokványos bajnoki

Szerzo:
Feltoltve: 2019.szeptember 12

Hét meccs, hat győzelem – ebből a Balmazújváros kizárása miatt csak öt számít -, azaz nyugodtan kijelenthető, hogy remek rajtot vett csapatunk a 2019-20-as másodosztályú bajnokságban. Ez a sikerszéria pedig kellő nyugalmat adhat a vasárnap kezdődő folytatáshoz.

– A kéthetes szünetet kihasználva csapatépítő programot szerveztünk a játékosoknak és kaptak egy kis pihenőt is az augusztusi erőltetett menetre való tekintettel – felelte honlapunk érdeklődésére vezetőedzőnk, Visinka Ede. – Hétfőtől aztán visszaálltunk a rendes bajnoki kerékvágásba. Érthetően jó a hangulat az öltözőben. Egy rossz szavam sem lehet a srácokra, mindenki rendkívül motiváltan, jól dolgozik. Sérülés nem nehezítette az elmúlt napok munkáját, csupán korosztályos válogatottainkat kellett nélkülöznünk. Szerencsére ők is egészségesen tértek vissza, és annak rendje, módja szerint be is kapcsolódtak az edzésekbe.

A szünet után most megint nem lesz időnk unatkozni …

– Hat nap alatt három meccs vár ránk, ráadásul kétszer, a vasárnapi bajnoki, illetve a jövő szombati kupameccs előtt keresztül kell utaznunk a fél országot.

A hét végi szegedi kilencven perc más lesz, mint egy szokványos bajnoki.

– Valóban. Egyrészt nem mindennap játsszunk tévés-meccset, márpedig vasárnap 18 órától élőben közvetíti találkozónkat az m4sport. Másrészt ritkán adatik meg egy csapat életében, hogy stadionavató mérkőzésen léphet pályára. A légkör minden bizonnyal szokatlan lesz fiataljaink számára, ám mindent elkövetünk, hogy a nagyobb nyomás a hazai gárdán legyen.

Csapatunk szegedi bajnoki találkozója vasárnap 18 órakor kezdődik a Szent Gellért Fórumban.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020