Vége: Aqvital FC Csákvár-Haladás FC 3-1 (1-1)

Szerzo:
Feltoltve: 2019.augusztus 25

Ma este a nagy múltú, az NB I-es bajnokságtól nyáron búcsúzó Haladás együttesét látja vendégül csapatunk a másodosztályú pontvadászat ötödik fordulójában. A találkozó alakulását 19 órakor kezdődő szöveges online közvetítésünk révén is figyelemmel követhetik.

Aqvital FC Csákvár-Haladás FC 3-1 (1-1)

Tersztyánszky Ödön Sportközpont, 600 néző, vezeti: Káprály Mihály (Máyer Gábor, Legeza László)

Aqvital: Markek – Csató, Nándori, Tányéros – Major, Kocsis B., Mészáros D., Madarász, Deutsch L. – Sejben, Baracskai. Vezetőedző: Visinka Ede.

Haladás: Gyurján M. – Jancsó, Jagodics M., Németh Milán – Medgyes, Holdampf, Kiss B., Németh Márió , Füleki – Novák, Gaál B. Vezetőedző: Supka Attila.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés. Mi sárgában, a vendégek pedig tiszta zöld szerelésben léptek pályára.

8. perc: Madarász Márk varázsolta a labdát a jobbösszekötő helyén érkező Sejben elé, aki a jobb oldali alapvonalról élesen visszagurított, Baracskai elől a kivetődő Gyurján az utolsó pillanatban ütötte el a labdát.

11. perc: Sejben félfordulatból, középről, 17 méterről leadott lövését Gyurján a gólvonalon vetődve hárította.

Az esőtől áztatott, síkos füvön jó iramban kezdtek a csapatok. Szemmel láthatóan mindkét együttes a támadó foci mellett tette le voksát.

13. perc: Kocsis Bencét lökte fül Németh Milán a jobb oldali vonal mellett, Madarász Márk szabadrúgását Tányéros elől csúsztatták ki a szombathelyi védők.

17. perc: Nándori Botond buktatta Fülekit a tizenhatos jobb sarkánál. Jancsó szabadrúgása veszélytelennek bizonyult.

21. perc: Óriási tűzijáték kapunk előtt: előbb Gaál Bálint 10 méteres óriási ziccerét fogta bravúrral Markek Tamás, majd a kipattanóra érkező Németh Milán közeli duplázását is hárítani tudta kapusunk. Végül Tányéros Ádámnak sikerült kivágni az ötösön pattogó labdát.

23. perc: Szemet gyönyörködtető jobb oldali támadás után Major nagyon pontosan lőtte vissza a labdát a jobb oldali alapvonalról, az érkező Madarász pedig úgy bombázott a kapu közepébe, hogy lövésébe csak belekapni tudott Gyurján, 1-0.

26. perc: Madarász leste le Németh Milán keresztpasszát, majd a felezővonalról remekül indította a balösszekötő helyén induló Baracskai Rolandot. Csapatkapitányunk az alapvonalról középre emelt, s bár labdája elszállt a szombathelyi kapus fölött, túl magas volt Sejbennek is, így oda lett a helyzet.

29. perc: Sakk-matt a szombathelyi védelem: Baracskai lefutotta Németh Milánt a jobb oldalon, az ötös sarkáról rendkívül önzetlenül lövés helyett középre gurított, Sejben ahelyett, hogy 5 méterről a kapuba pofozta volna a labdát, még cifrázott egyet a támadáson, visszagurított Madarász elé. Előle azonban már tisztázni tudtak a vasi védők.

30. perc: Németh Márió 10 méteres, éles szögből leadott lövése akadálytalanul suhant el a kapunk előtt.

Csapatunk az egy héttel ezelőtt Balmazújvárosban kiszenvedett győzelem után nagyon felszívta magát és az első 30 percben az MTK ellen látott remek formáját hozta.

33. perc: Kocsis Bence 20 méteres óriási lövésénél már verve volt Gyurján is a kapufa azonban a szombathelyi hálóőr segítségére sietett.

33. perc: Kettőt is cserél a Haladás: Füleki helyére Bosnjak, Novák helyett Nyári folytatja a játékot.

35. perc: Ezúttal a Haladás kapuja előtt alakult ki óriási tűzijáték: Baracskai az ötös bal sarkáról megeresztett lövését Gyurján óriási bravúrral védte.

40. perc: Markek óriási kirúgásával Madarász törhetett kapura, ám nagy versenyfutásban Németh Milán a tizenhatos vonalán még le tudta birkózni.

43. perc: Nándori akarta kikísérni a labdát a jobb oldali alapvonalon, Nyári elvette tőle, Gaálhoz passzolt, aki a tehetetlenül kivetődő Markek felett a hosszú sarokba emelt, 1-1.

A játékvezető 2 percet hosszabbít.

45+1. perc: Gyurján rosszul sikerült kidobása után Madarász 40 méterről azonnal visszalőtte a labdát, a vendégek kapusa elcsúszott vetődés közben, ám óriási szerencséjére így is szögletre tudta tenyerelni a labdát.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Elkezdődött a második félidő.

49. perc: Gyönyörű támadást indított Kocsis Bence, a bal oldalon lyukra futó Deutsch keményen középre lőtte a labdát, ahol az érkezők elől az utolsó pillanatban tudtak tisztázni a szombathelyi védők.

50. perc: Remek kontrát vezetett a Haladás: eltolódott védelmünk mellett Nyári Patrik egyedül léphetett ki, ám óriási helyzetben, 11 méterről a jobb sarok mellé lőtt.

52. perc: Baracskai remek indítást kapott a jobb oldalon, a szögletzászlótól bevezette a labdát az ötös sarkáig, majd keményen megcélozta a rövid, alsó sarkot. Gyurján bravúrral kitenyerelte a labdát, de érkezett Madarász Márk, aki azonnal kapura gurított, ám a gólvonalon a bevetődő Sejben Viktor segítette át a labdát, 2-1.

55. perc: Gaál Bálint a balösszekötő helyéről, 20 méterről végezhetett el szabadrúgást. A sorfal mellett eltekert labdáját Markek szép vetődéssel hárította.

Vezető gólunk óta átvette a játék irányítását a Haladás, beszorítva kapunk elé, de szerencsére ez egyelőre helyzetekben nem nyilvánul meg.

64. perc: Harmadik cseréjét is kihasználja a Haladás: Jancsó helyett Eszlátyi folytatja a játékot.

65. perc: Az éppen pályára lépett Eszlátyi első labdaérintéséből akár egyenlíthetett is volna, 10 méteres, jobb alsó sarokra tartó lövését azonban Markek szépen hárította.

68. perc: A játékvezető ivószünetet rendelt el.

69. perc: Cserél csapatunk: Kocsis Bence helyén Mim Gergely folytatja a játékot.

72. perc: Ismét cserél csapatunk: Baracskai Roland helyére Daru Bence érkezett.

76. perc: Sejben Viktor a saját térfelünk közepéről indulva óriási sprintet vágott ki, három szombathelyi játékoson is áthámozta magát, ám mikor a tizenhatosnál lövésre vállalkozott volna, elfogyott a szufla.

78. Harmadik cseréjét is kihasználja csapatunk: Sejben Viktor helyén Pratsler Benjamin folytatja a játékot.

81. perc: Mészáros Dávid remek indításával Pratsler lépett be Jagodics mögé, a tizenhatos vonalán már csak Gyurjánnal állt szemben, ám kicsit elhamarkodottan a kapus kezébe lőtt.

88. perc: Bosnjak beadását Németh Milán 8 méterről fejelte kapura, Markek azonban nagyon magabiztosan, vetődve hárított.

89. perc: Mim a saját térfelünk közepéről hosszan előrevágta a labdát, Pratsler talán el sem hitte, hogy elérheti. Gyurján késlekedett a kijövetellel, így az utolsó pillanatban sikerült támadónk elől tisztáznia.

90. perc: Utolsó erőtartalékát latba vetve Deutsch lefutotta a teljes szombathelyi védelmet, élesen középre lőtt labdáját Pratsler elől a bevetődő Németh Milán a saját kapujába kotorta: öngól, 3-1.

A játékvezető 3 percet hosszabbít.

Vége a mérkőzésnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020