Deutsch Laci is a csapattal készül

Szerzo:
Feltoltve: 2019.augusztus 23

A hét végén az ötödik fordulóval folytatódik a másodosztályú bajnokság. Csapatunk a múlt heti, balmazújvárosi kirándulás után ismét hazai környezetben lép pályára. Vendége az a Haladás lesz, mely az előző idény végén vett búcsút az NB I-től. A vasárnap 19 órakor kezdődő összecsapást Káprály Mihály vezeti, segítői Máyer Gábor és Legeza László lesznek.

– A négy győzelemnek köszönhetően érthetően jó a hangulat az öltözőben, de tisztában vagyunk az erőviszonyokkal, így kellő “óvatossággal” fogadjuk a Haladást – felelte honlapunk érdeklődésére vezetőedzőnk, Visinka Ede. – Igyekeztünk kellően feltérképezni a szombathelyi alakulatot, tudjuk mire számíthatunk ellenük. Van öt, hat olyan játékosa, aki egymaga képes eldönteni a meccset.

Vasárnap este riasztó híreket kaptunk Deutsch Lászlóról …

– Bár már az első félidőben le kellett cserélnem Lacit, miután fejbe rúgták egy labdával, de szerencsére nem történt komoly baj. A héten végig a csapattal dolgozott, semmi akadálya, hogy ott legyen a keretben, miként Csató Martin is egészséges.

A mérkőzés érdekessége, hogy a rangadóvá előlépett találkozót az NB II-ben játékvezetőként most debütáló, 28 éves Káprály Mihály vezeti. A fővárosi sípmesterrel azért egyszer már találkoztunk a közelmúltban, az áprilisi, Vác elleni idegenbeli mérkőzésünkön (1-1) tartalék játékvezetőként segítette Dolnegó Bálint munkáját.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020