Vége: Aqvital FC Csákvár-Kazincbarcika 0-2 (0-1)

Szerzo:
Feltoltve: 2019.május 5

Ma délután a Kazincbarcika együttesét fogadja csapatunk az NB II-es bajnokság harminchatodik fordulójának mérkőzésén. A 17 órakor kezdődő találkozó alakulását online közvetítésünk révén követhetik figyelemmel szurkolóink.

A szerdai hétközi fordulóban megsérült Simon Márkot nem sikerült összedrótozni, így nem léphet pályára.Sőt, a legutóbbi edzésen Csilus Ádám is kidőlt a sorból, és még a padra sem tud leülni.

Aqvital FC Csákvár-Kazincbarcika 0-2 (0-1)

Tersztyánszky Ödön Sportközpont, vezeti: Lovas László (Bornemissza Norbert, Szvetynik Bence)

Aqvital: Markek – Falusy, Kiprich D., Csonka, Deutsch L. – Farkas A., Mészáros D. – Skribek, Sándor Gy., Baracskai – Sejben.  Vezetőedző: Szijjártó István.

Kazincbarcika: Fila – Palmes, Belényesi Cs., Fótyik, Mikló – Toma, Krausz – Gábor L., Oltean, Szabó L. – Lukács R.

Vezetőedző: Gálhidi György

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés. Mi sötétkékben, a vendégek pedig tiszta fehér szerelésben léptek pályára.

2. perc: Mészáros Dávid 20 méteres, lapos lövése megcsúszott a vizes füvön, Fila kapusnak nyújtózkodni kellett, hogy a bal sarok elől szögletre tenyerelje a labdát.

5. perc: Skribek jobb oldali szöglete Csonkáról lepattant az ötösön álló Kiprich elé, aki még igazított is egyet a labdán, majd kapura lőtt, Fila azonban óriási bravúrral szögletre ütötte a labdát.

7. perc: A felezővonal közelében eladtuk a labdát, Lukács egyedül törhetett kapura, már csak Markekkel állt szemben, ám lövés helyett passzolni akart és így oda lett a ziccer.

10. perc: Kiprich faltolta Gábort a jobb oldali vonal mellett, sárga lapot kapott.

12. perc: Mészáros Dávid és Skribek Alen remek háromszögelése után szélsőnk került ordító gólhelyzetbe, ám az ötös sarkáról leadott lövését Fila bravúrral hárította.

17. perc: Fótyik a felezővonaltól keményen fellőtt szabadrúgására Markek feleslegesen mozdult ki kapujából. Deutsch tisztán elrúghatta a labdát, miközben Lukács letalpalta, így szabadrúgással folytatódhatott a játék.

20. perc: Gábor forgatta meg Deutschot a tizenhatos bal sarkánál, lágyan beívelt labdáját Lukács centikkel helyezte a jobb sarok mellé.

24. perc: Farkas Aurél mélységi indításával Sejben Viktor lépett ki a barcikai védők között, amikor a tizenegyes pontnál “gyanús” körülmények között elesett. A játékvezető nem látott okot a közbeavatkozásra.

29. perc: Palmes a jobb oldali vonal mellől tekert a kapunk elé, a védőinkről lecsorgó labda éppen Oltean elé pattant, aki senkitől sem zavartatva, 5 méterről a léc fölé bombázott.

30. perc: Szabó Lukas a bal oldali alapvonalról nagyon pontosan emelt a hosszú saroknál egyedül érkező Krausz fejére, aki két lépésről könnyedén fejelt a bal sarokba, 0-1.

34. perc: Szabó Lukas forgatta meg Csonkát a balösszekötő helyén, 20 méteres lövését Markek szép vetődéssel szögletre ütötte.

38. perc: Lukács Rajmond csúnyán rácsúszott Deutsch lábára, jogosan villant a sárga.

Jól kezdtük a mérkőzést, az első 20 percben több ajtó-ablak ziccert is kidolgoztunk, ám nem sikerült a kapuba találni. A játékrész második felében aztán magára talált a Kazincbarcika, játékosai jobban alkalmazkodtak a talajhoz és ami döntő, egyszer a kapunkba is sikerült betalálniuk.

42. perc: Farkas Aurél forgolódott a barcikai térfél közepén, majd a jobbösszekötő helyéről, 20 méterről megcélozta a jobb alsó sarkot, s bár Fila kapus vetődött, már nem tudott volna menteni, ám szerencséjére a labda néhány centire elsuhant a kapu mellett.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Elkezdődött a második félidő.

46. perc: Sándor György miután nagy nehezen “kitornázta” a labdát a pocsolyából, 20 méterre a kaputól lövőhelyzetbe is került, jobb lábas lökete a léc fölött suhant el.

57. perc: Ezt megúsztuk: Szabó Lukas sokadik életveszélyes szabadrúgás-beívelését Belényesi egy lépésre a jobb kapufától a kapu mellé passzolta.

59. perc: Cserél csapatunk: Skribek Alen helyére Szabó Máté érkezett.

61. perc: Szabó Lukas a bal oldali vonal mellől végezhetett el szabadrúgást, keményen a hosszú sarok irányába meglőtt labdája, anélkül, hogy bárki is hozzáért volna, az oldalsó kapufáról pattant ki.

63. perc: Mészáros remek tempóban tolta ki a labdáét Sejben elé a jobb oldalon, szélsőnk keményen középre lőtte, a kivetődő Fila azonban bátor vetődéssel mentett Baracskai elől.

63. perc: Sándor remek ütempasszával Sejben lépett ki a jobbösszekötő helyén, az ötös sarkáról leadott lövését Fila ismét bravúrral hárította.

66. perc: Ismét cserél csapatunk: Sejben helyére Daru Bence érkezett.

68. perc: Bal oldali barcikai szöglet után a lepattanó labdát Fótyik félfordulatból, az ötös sarkáról a jobb kapufára bombázta.

68. perc: Palmes fellökte a tizenhatos előtt Baracskait, villant a sárga.

69. perc: Sándor György szabadrúgását Fila bravúrral tornázta ki a jobb sarok elől.

70. perc: Kiprich műesésért sárga lapot kapott, s mivel ez a második volt, megkapta a pirosat is.

72. perc: Falusi remekül tekert a szögletzászlótól középre, Baracskai az ötösön levehette, ám óriási helyzetben eltörte a labdát.

73. perc: Mészáros Dávid reklamálásért sárga lapot kapott.

74. perc: Cserélnek a vendégek: Lukács helyére Tóth László érkezett.

76. perc: Harmadik cseréjét is kihasználja csapatunk: Mészáros Dávid helyére Molnár Csaba érkezett.

82. perc: Gábor a felezővonaltól egyedül törhetett kapura, ám lövését Markek bravúrral hárította.

83. perc: Cserélnek a vendégek: Gábor Lukács helyére Virág Ákos érkezett.

87. perc: Harmadik cseréjét is kihasználja a vendég csapat: Oltean helyén Kiss Bence folytatja a játékot.

88. perc: Miközben játékosaink kezezést reklamáltak ma barcikai térfél közepén, a vendégek gyors kontrát vezettek, melynek végén a teljesen egyedül kilépő Virág Ákos higgadtan gurított 14 méterről a kivetődő Markek alatt a kapuba, 0-2.

90. perc: A játékvezető 3 percet hosszabbít.

Vége a mérkőzésnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020