Nincs idő a búslakodásra, máris itt az újabb bajnoki

Szerzo:
Feltoltve: 2019.március 5

Kijózanító pofont kaptunk vasárnap a Győri ETO ellen, legalábbis ami a számszerű eredményt (1-4) illeti. Hiába vezettünk Baracskai Roland bombagóljával, valahogy hiányzott az a tűz játékunkból, mely eddig jellemző volt ránk.

– Sajnos ezúttal nyomaiban sem lehetett felfedezni játékunkban a futball szeretetét, a futball iránti alázatot – füstölgött a lefújást követően vezetőedzőnk, Szijjártó István. – Sürgősen ki kell javítani a hibáinkat, hiszen sorra jönnek egymás után a meccsek.

Rögtön szerdán jön egy újabb komoly erőpróba, azaz nincs időnk a búslakodásra, a sebek nyalogatására. A hétközi fordulóban a táblázat negyedik helyén tanyázó Békéscsabához látogatunk. Ahhoz a Békéscsabához, mely hozzánk hasonlóan meglepő vereséget szenvedett vasárnap. A viharsarkiak a kiesés elől menekülő Siófok otthonában kaptak ki 1-0-ra, azaz nyilván kettőzött akarattal lépnek majd pályára ellenünk, hogy kiengeszteljék szurkolótáborukat.

Csapatunk már ma délután elutazik a holnapi összecsapásra. Gyulán tölti az éjszakát, s onnan indul majd a meccs helyszínére. Baranyai Ádám eltiltása letelt, így visszatérhet a pályára

A békéscsabai találkozó szerdán 19 órakor kezdődik a Kórház utcai pályán. Az összecsapást Farkas Tibor vezeti, segítői Baghy Csaba és Szvetnyik Bence lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020