Ez a pontszerzés számomra vereséggel ér fel …

Szerzo:
Feltoltve: 2019.február 25

Ugyan csapatunk vasárnap újabb ponttal gyarapította eddigi egységei számát, ráadásul mindezt egy idegenbeli mérkőzésen tette, vezetőedzőnk mégis meglehetősen bosszúsan értékelte a látottakat.

– Pontszerzés és pontszerzés között is lehet óriási különbség – vélekedett felelevenítve a budafoki 2-2-t Szijjártó István. – Megmondom őszintén, számomra ez a döntetlen most vereséggel ér fel … Egy órányi játék után két góllal vezettünk, s onnan képesek voltunk ikszre adni a meccset. Hihetetlen. Mikor Baracskai Roland megszerezte második gólunkat el nem tudtam képzelni, hogy nem nyerjük meg a meccset. Ehelyett a középkezdés után hagytuk, hogy első támadásából szépítsen a Budafok. Persze, hogy vérszemet kaptak a hazaiak, s nem sokkal később könyörtelenül kihasználták elemi védekezési hibánkat.

Egyébként is megtizedelt kerettel utaztunk a Promontor utcába, s most újabb két játékost veszítettünk el …

– Akik most szálltak be, megtették a magukét. Hermány Bence remekül védett, a gólokról nem tehetett, míg Baracskai Rolandról mindent elmond, hogy sérüléséből felépülve, első csákvári tétmeccsén gólt szerzett. A fiatal Nándori Botond hiányát meg is éreztük. Fél óra játék után kapott egy ütést a bordája alá, nem is tudta folytatni a meccset. Baranyai Ádám az utolsó percekben olyan szerelésért kapta meg második sárga lapját, ami szerintem nem is volt szabálytalan. Eltiltás miatt rá biztos, hogy nem számíthatok a következő fordulóban.

A bajnokság huszonhatodik játéknapján, vasárnap a Győri ETO együttesét fogadjuk a Tersztyánszky Ödön Sportközpontban.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020