Jól meggondoltad Geri?

Szerzo:
Feltoltve: 2018.december 20

Derült égből villámcsapásként érte a hír szurkolóinkat a vasárnapi bajnoki zárás előtt, hogy a téli átigazolási időszakban Zalaegerszegre távozik csapatunktól a gólkirály Bobál Gergely. Bár a fiatal támadó már nem lépett pályára a Zete elleni összecsapáson – együttesünk nélküle is parádés győzelmet aratott -, ám természetesen a helyszínen szurkolta végig az összecsapást és értelemszerűen ott volt a szezonzáró banketten is.

Jól meggondoltad a távozást Geri? – tette fel a kérdést honlapunk a 22 éves játékosnak.

– Heteken keresztül őrlődtem, mire végül rábólintottam – kezdte válaszát Bobál Gergely. – Mérlegre tettem mindent. Pro és kontra igyekeztem átgondolni, mi szól mellette és mi ellene.

Akkor kezdjük a „mi szól mellette” verzióval …

– A szemem előtt egyértelműen az NB I lebeg, s úgy gondolom, ezt Zalaegerszegen elérhetem. Az együttes feljutó helyen telel, jó eséllyel pályázik a bajnoki címre is. Ráadásul korábban már kölcsönjátékosként eltöltöttem egy évet a Zeténél. Jól éreztem magam a városban, a klubnál.

… és mi szólt ellene?

– Csákváron bizalmat kaptam, hogy újra felépítsem magam. Meccshiánnyal küszködtem, mikor az Aqvitalhoz kerültem, itt azonban lehetőséget kaptam, játékba lendültem, gólokat szereztem. Remek társaság jött össze, mely nem csak erőlködött a pályán, de élvezte is a focit. Nehéz szívvel távozok, de olyan ajánlatot kaptam, s most a szakmai ajánlatra gondolok, melyet céljaim elérése érdekében nem volt szabad visszautasítanom.

Röviden összefoglalnád az elmúlt félévet a te szemszögedből?

– Élveztem a focit, élveztem a játékot. A Vasas, az ETO vagy éppen a Zete elleni meccsre mindig szívesen fogok visszagondolni, ugyanakkor a Cegléd elleni vereség mélyütéssel ért fel.

Ha a gólkirály távozik egy klubtól, annak általában nem örül egyetlen szakvezető sem.

– Akkor én kilógok a sorból – vélekedett felvetésünkre Szijjártó István. – Mi itt Csákváron nevelő klubnak tartjuk az Aqvital FC-t. Örömmel tölt el bennünket, ha valamelyik játékosunkra felfigyelnek a nagyobb klubok, ha azt látjuk, hogy az élvonalban is fantáziát látnak fiatalunkban. Mindez visszajelzés számunkra, hogy jól dolgoztunk, hogy azon az úton haladunk, melyet elterveztünk. Bobál Gerinek is sok sikert kívánunk további pályafutásához!

Bobál Gergely vasárnap este elköszönt a társaktól, edzőktől, csapatunk szurkolóitól, a januári felkészülést már Zalaegerszegen kezdi meg.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020