A remek formában lévő Siófokhoz utazunk

Szerzo:
Feltoltve: 2018.március 22

Vasárnap a huszonhatodik fordulóval folytatódik a másodosztályú labdarúgó bajnokság. Csapatunk a – hozzánk hasonlóan – remek tavaszi rajtot vevő Siófok együtteséhez látogat. A 17 órakor kezdődő összecsapást Szilasi Szabolcs vezeti, segítői Aradi József és Mohos Milán lesznek.

A Varga Attila dirigálta Balaton-parti gárda utolsó tíz meccséből csupán kétszer maradt pont nélkül, még október közepén Dorogon, majd novemberben a listavezető MTK otthonában szenvedett vereséget. Eközben hatszor nyert – többek között Kisvárdán, Győrben és a Nyíregyháza ellen is – és kétszer döntetlenre végzett. Ez az eredménylista pedig önmagáért beszél …

Három olyan rutinos játékos került a téli átigazolási időszakban Siófokra, akik magasabb osztályban is megállták már a helyüket: Nemes Milán a Diósgyőr, Balázs Zsolt a Zalaegerszeg, míg Vólent Roland a Balmazújváros mezét cserélte kék-sárgára.

A Balaton-partiak hozzánk hasonlóan idén két idegenbeli bajnokin léptek pályára, és úgy gyűjtötték be a hat pontot, hogy még gólt sem kaptak. Ennek köszönhetően a tizennegyedik helyre rukkoltak előre a táblázaton, előnyük kettő pont csapatunk előtt.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020