Máté Jani megúszta az arcműtétet, Gajda Márkó térdét viszont holnap operálják

Szerzo:
Feltoltve: 2018.március 20

Kezdjük azonnal a jó hírrel: Máté János megúszta az arcműtétet, s múlt heti sérülését látva ez valósággal csodaszámba megy.

Egy hete brutális arcsérülést szenvedett csapatunk támadója, Máté János. A Veszprém ellen 2-2-re végződött szerdai felkészülési találkozón a labdáért való harc során a földre került, miközben ellenfele hatalmas erővel fejbe rúgta. Arca behorpadt, agyrázkódást szenvedett – még hányt is – és eszméletlen állapotban került a mentőautóba. Az orvosi vizsgálatok megállapították, hogy arccsontja több helyen eltörött.

– Hála istennek mára kiderült, nem mozdultak el a csontok, így Jani megússza a műtétet – tájékoztatta honlapunkat csapatunk technikai vezetője, Hegedűs Ferenc. – Jelenleg otthon lábadozik, de már készül számára az a maszk, melyben hamarosan elkezdheti az edzéseket.

Ha Máté Jani meg is úszta az operációt, a 19 éves Gajda Márkó már nem ilyen szerencsés. A téli felkészülés első napjaiban, január közepén keresztszalag-szakadást szenvedett. Bár sokáig kérdéses volt, hogy kés alá kell-e feküdnie, március 2-1-én, Székesfehérvárott dr. Apkarovics Géza megműti fiatal balhátvédünket, aki leghamarabb az őszi szezon közepén térhet vissza a pályára.

Honlapunk olvasói nevében mindkét játékosunknak mihamarabbi felépülést kívánunk.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020