Több pályán is borult a papírforma

Szerzo:
Feltoltve: 2018.március 12

A másodosztályú labdarúgó bajnokság huszonnegyedik fordulójában több meglepetés is született. Azon túl, hogy a legnagyobb bravúrt csapatunk hajtotta végre, más pályákon is borult a papírforma.

Miközben az MTK simán begyűjtötte a három pontot a Szolnok ellen, legnagyobb riválisa, a Kisvárda második tavaszi meccsén is vereséget szenvedett. Ezúttal ráadásul hazai környezetben, a mezőny hátsó feléhez tarozó Siófok ellen maradt alul. Az ősszel remekül rajtoló Kazincbarcika otthon kapott egy négyest a Budaörstől, míg a kiesési rangadón a Budafok idegenben verte a Szegedet. A sereghajtó Sopron otthonából hazavitte a három pontot a Vác, miként a Békéscsaba is udvariatlan vendégnek bizonyult Mosonmagyaróváron. A Győr meglepően magabiztosan verte a Ceglédet, míg a Gyirmót idegenben győzte le a Dorogot.

Eredmények: ZTE-Aqvital FC Csákvár 0-2, MTK-Szolnoki MÁV 2-0, Soroksár-Nyíregyháza 0-0, Kazincbarcika-Budaörs 1-4, Szeged-Budafok 0-2, Sopron-Vác 1-2, Mosonmagyaróvár-Békéscsaba 0-1, Kisvárda-Siófok 0-2, Dorog-Gyirmót 1-3, Győri ETO-Cegléd 3-0,

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020