Megdolgoztunk a győzelemért

Szerzo:
Feltoltve: 2018.március 12
pista1

Csapatunk a szezon egyik legnagyobb meglepetését érte el tegnap azzal, hogy nyerni tudott Zalaegerszegen. Győzelmünk értékét növeli, hogy a hazaiak mestere is elismerte sikerünk jogosságát.

– Játékunkból nagyon felkészült a Csákvár, míg mi egy idő után türelmetlenné váltunk, kinyíltunk, és ezt remekül kihasználta a vendéggárda. El kell ismernem, megérdemelten nyert a Csákvár – nyilatkozta Artner Tamás a lefújást követően.

Természetesen Szijjártó István elégedett lehetett csapatunk játékával, hiszen nem csak hogy három pontot szereztünk, de feljöttünk a táblázaton is a 16. helyre.
– Alaposan megváltozott a ZTE játéka a tavaszi szezonra – vélekedett vezetőedzőnk a tegnapi összecsapásról. – Artner Tamás edzővel sokkal összeszedettebb a kék-fehér legénység, mint korábban. Mi azonban nagyot küzdöttünk. Sőt, úgy gondolom, képesek vagyunk a most mutatottnál jobban is játszani. Talán a góloknál volt egy kis szerencsénk is, de megdolgoztunk a győzelemért.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>