Az elmaradt meccs már csak a múlt

Szerzo:
Feltoltve: 2018.március 5
tibcsi

A hét végén valamennyi bajnoki mérkőzés elmaradt a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Akadtak csapatok, melyek örültek a halasztásnak, de olyan is, mely szívesebben játszott volna …

- Mi már nem foglalkozunk a vasárnap elmaradt meccsel, az csupán a múltat jelenti, s nekünk előre kell tekintenünk – felelte honlapunk érdeklődésére, útban a mai edzésre vezetőedzőnk, Szijjártó István. – Nyilván van jó és rossz oldala is a halasztásnak, ám mivel ez tőlünk függetlenül történt, nekünk ehhez kell alkalmazkodnunk.

Milyenek a pályaviszonyok Csákváron, hol tud készülni a csapat?

- Mivel a bajnoki mérkőzéseket füvespályán lehet csak megrendezni, természetesen füvön edzünk. Nem érdekel, hogy kemény vagy mély, kopog vagy csúszik, azon dolgozunk. A hét végi, zalaegerszegi mérkőzésen is kiszámíthatatlan, milyen talajon kell játszanunk.

A vasárnap elmaradt találkozót – akárcsak a többi csapat – április 11-én, szerdán pótoljuk. Vendégünk a Győri ETO gárdája lesz.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>