Eldőlt: elmarad a vasárnapi Győr elleni bajnoki

Szerzo:
Feltoltve: 2018.március 2
csere

A Magyar Labdarúgó Szövetség a ma délelőtti időjárást látva – országszerte havazott – megváltoztatta korábbi elhatározását és mégis engedélyezte a vasárnapi, másodosztályú bajnoki mérkőzések elhalasztását.

- Kora délután kaptuk meg az értesítést, amennyiben a pályánk állapota nem engedi, hogy vasárnap bajnoki összecsapást lehessen játszani rajta és meg tudunk egyezni a halasztásról ellenfelünkkel, a szövetség engedélyezi a mérkőzés elhalasztását – tájékoztatta honlapunkat csapatunk technikai vezetője, Hegedűs Ferenc. – Mi nagyon szerettünk volna játszani, de hiába dolgoztak megfeszített erővel pályamunkásaink, az égiek keresztül húzták számításainkat. Látva, érzékelve a napok óta tartó télies időjárást, gyorsan sikerült megegyeznünk a Győri ETO illetékeseivel, így biztossá vált, hogy elmarad a vasárnapi összecsapás.

A két klub megegyezése értelmében április 11-én, szerdán 19 órakor pótolják a most  elmaradó bajnoki mérkőzést.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>