A játékvezető dönt a halasztásról

Szerzo:
Feltoltve: 2018.március 2
bírók

Nem halasztják el központilag a hétvégére tervezett NB-II-es fordulót – határozott az MLSZ versenyigazgatósága. Mindez egyben azt is jelenti, a vasárnap 17 órakor kezdődő Aqvital FC Csákvár-Győri ETO FC találkozó megtartásáról a játékvezető dönt közvetlenül az összecsapás előtt.

„A versenyigazgatóság az időjárási viszonyok nyomon követése mellett az elmúlt két hétben folyamatosan írásos és fényképes tájékoztatást kért a kluboktól a centerpályák állapotáról. A rendelkezésére álló információk alapján az MLSZ versenybizottsága nem tartja indokoltnak a teljes forduló elhalasztását, a bajnoki mérkőzések lejátszásáról az MLSZ labdarúgás versenyszabályzatának előírásai alapján a helyszínen a pályabejárást követően a végleges döntést a mérkőzés játékvezetője hozza meg” – áll a szövetség levelében.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>