Kitesznek magukért a pályamunkások

Szerzo:
Feltoltve: 2018.március 1

Ma, azaz csütörtök reggel még megy a találgatás, hogy az MLSZ megrendezi-e a hétvégi NB I-es, NB II-es fordulókat vagy egységesen a játéknap elhalasztása mellett dönt. A meteorológiai előrejelzés ugyan az elmúlt napok farkasordító hidege, a -10-15 fok után enyhülést és pluszt ígér, ám ma estére, holnapra kiadós havazás is lehet az ország egyes részein.

– Mi mindenképpen szeretnénk játszani – vélekedett a “játszunk vagy ne játszunk” nagy kérdésről sportigazgatónk, Hegedűs Béla. – A jól sikerült felkészülés, a biztató bajnoki rajt, a mosonmagyaróvári győzelem után nem szeretnénk kiesni a ritmusból. Úgy látom, egyben van a csapatunk, nem jönne jól nekünk, ha kimaradna a hétvégi meccs. Pályamunkásaink eddig is mindent elkövettek, hogy használható állapotba hozzák pályáinkat. Ennek köszönhetően a héten valamennyi edzésünket Csákváron, füvön végezhettük. A centerpálya takarításával ma végzünk, így ha csak nem érkezik újabb kiadós havazás, rendben leszünk.

Vasárnap 17 órakor a Győri ETO együttese látogat Csákvárra. A mérkőzést Gaál Ákos vezeti, segítői Iványi István é Kiss Balázs lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020