Elhunyt Lázár Bence

Szerzo:
Feltoltve: 2018.február 22
oszinte_reszvetunk_1942119_1081

Bár a tegnapi híradások még arról szóltak, hogy az egykori élvonalbeli labdarúgónak, a 26 éves, ex-újpesti Lázár Bencének – akinél 2015 szeptemberében diagnosztizáltak leukémiát – vérre van szükség, s minél többen menjünk el vért adni, sajnos a segítség már nem érhetett célba.

„Mélyen megrendülve tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Lázár Bence 2018. február 22-én hajnalban az angyalokhoz költözött és mától egy csillaggal több ragyog az égen. Bence is úgy akarná, hogy a neki szánt véradások más betegtársain segítsenek, ezért kérjük akik tervezték holnap menjenek el vért adni. Hisszük és tudjuk, hogy Bence már az égi csapatban focizik, hiszen ez volt az élete.” – áll a család közleményében.

Klubunk dolgozói, játékosai, szurkolói, honlapunk valamennyi olvasója nevében őszinte részvétünket fejezzük ki a Lázár-családnak.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>