Élesedik a helyzet …

Szerzo:
Feltoltve: 2018.február 20

Csapatunk szombaton kora délután lejátszotta a február 25-i, Mosonmagyaróvár elleni bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzését. A Felcsúton megrendezett, Puskás Akadémia ellen 2-2-re végződött összecsapást követően faggattuk vezetőedzőnket.

Hat hetes felkészülés van a hátunk mögött …

– Nem unatkoztunk az elmúlt hetekben – felelte érdeklődésünkre Szijjártó István. – Keretünkben akadtak változások, több új fiú is érkezett, akiket be kellett építeni a csapatba. Ehhez remek lehetőséget nyújtott, hogy két hétig Törökországban edzőtáborozhattunk. Kellemes tavaszias idő, jó minőségű füvespályák, erős ellenfelek, egyszóval minden adva volt felkészüléshez.

Sérülés miatt több játékosunk is hosszabb időt kénytelen volt kihagyni az elmúlt hetekben.

– Sajnos néhányan december óta csak nagyon lassan épültek fel, ám mára már csupán ketten, hárman végeznek könnyített munkát. Reményeim szerint, ha nem is a vasárnapi idénnyitón, de az elkövetkező hetekben valamennyien visszatérhetnek a pályára.

Négy olyan játékost köszönthetnek szurkolóink a csapatban, akik az ősszel még nem csákvári színekben szerepeltek.

– Bár elégedett voltam kapusaink teljesítményével, de a kiesés elleni harcunkban mindenképpen szükségünk volt egy rutinos hálóőrre. Hermány Bence két éve bajnoki címhez segítette a Vasast a másodosztályban, és első nyíregyházi évében is jól védett. Ahhoz, hogy elérjük célunkat, gólokat kell szereznünk a tavasszal. Ehhez muszáj volt megerősíteni támadósorunkat. Király Botond, Tamás Nándor és Bobál Gergő ebben lehet a segítségünkre. Minden posztra szerettem volna versenyhelyzetet teremteni a játékosok között, úgy gondolom, ez az új fiúk érkeztével most sikerült.

Csapatunk vasárnap 14 órakor, Mosonmagyaróváron kezdi meg tavaszi hadjáratát.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020