Bobál Gergő az utolsó téli szerzeményünk

Szerzo:
Feltoltve: 2018.február 15
bobál

Miközben lejárt a téli átigazolási időszak, az utolsó pillanatokban még számos élvonalbeli és másodosztályú együttesnél felgyorsultak az események. Természetesen ebből nem maradhatott ki a tavaszi idényben kiesés elől menekülő csapatunk sem.

Legújabb, egyben utolsó téli szerzeményünk a 22 éves támadó, Bobál Gergő, akinek játékjogát a Honvédtól vásároltuk meg. A fiatal csatár az elmúlt években az egyik legnagyobb ígéretként robbant be a köztudatba. Miközben az U17-es válogatott meghatározó tagja volt, már 2012. májusában bemutatkozott az NB I-ben, majd egy évet eltöltött a német Wolfsburg második gárdájánál is.

Haza térte után az elmúlt évadot a másodosztályú Zalaegerszegnél töltötte, ahol 29 bajnokin 13 alkalommal talált az ellenfelek kapujába. Ősszel visszatért Kispestre, ám nem kapott lehetőséget a magyar bajnoknál. Klubunkkal most másfél éves szerződést kötött.

Bobál Gergő csákvári pályafutásához sok sikert kívánunk.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>