Megegyeztünk Hermány Bencével

Szerzo:
Feltoltve: 2018.január 31
bence

Csapatunknak nem volt szerencséje az őszi idény elején a kapusokkal, baleset, sérülés, kiállítás miatt az első öt fordulóban négy hálóőrt is kénytelen volt pályára küldeni akkori vezetőedzőnk. A szezon közepére aztán “nyugvópontra” került a kapuskérdés, Markek Tamás és Major Barnabás megbízható teljesítményt nyújtott, s ez az eredményeken is meglátszott. Mivel a téli szünetben a keret harmadik kapusa, Horváth Dániel szabad listára került, szükség volt egy új hálóőr szerződtetésére.

Ez most megtörtént. Klubunk mindenben megegyezett a Vasassal 2015-ben NB II-es bajnoki címet szerzett, 2016 nyarától Nyíregyházán védő Hermány Bencével. A 27 éves hálóőr a 2016-17-es idényt végig védte a szabolcsi gárdában, ám az elmúlt ősszel csak háromszor kapott lehetőséget. Januárban aztán szerződést bontott a Spartacus-szal, majd vasárnap csatlakozott a törökországi edzőtáborba utazó csapatunkhoz. Tegnap már ő védte hálónkat a 3-1-es győzelmünkkel véget ért, Celik Zenica elleni beleki felkészülési mérkőzésen.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>