Gond nélkül megérkezett csapatunk Belekbe

Szerzo:
Feltoltve: 2018.január 28
icsantai

Csapatunk tegnap még Szigetszentmiklóson lépett pályára, ma este viszont 1600 kilométerrel odébb, a törökországi Belekben hajthatják már álomra fejüket játékosaink.

- Délután, a bécsi repülőtérről közvetlen járattal indultunk Antalyaba – tájékoztatta honlapunkat közvetlenül a leszállás után, a török riviéra repteréről csapatunk tulajdonosa, Nagy Sándor, aki egy hétig a csapatvezetői teendőket is ellátja. – Még egy rövid buszoszás vár ránk Belekbe, ahol az IC Santai Resortban lesz a főhadiszállásunk. A három órás repülőút kellemesen telt, de azért jó lesz már megérkezni.

Csapatunk mától két hétig Törökországban edzőtáborozik, február 11-én indul haza. Ugyan eredetileg arról volt szó, hogy Sidében lesz az ideiglenes otthonunk, ám az utolsó pillanatban sikerült a magyar csapatok legkedveltebb törökországi városában, Belekben helyet kapnunk, ahol több száz pálya áll az edzőtáborozó gárdák rendelkezésére.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>