Megvan az idei első győzelem: Csepel-Aqvital FC Csákvár 2-3 (1-3)

Szerzo:
Feltoltve: 2018.január 27

Ma délidőben, a szigetszentmiklósi műfüves pályán, az NB III-as Csepel vendégeként játszotta a törökországi edzőtábor előtti utolsó hazai felkészülési meccsét csapatunk. Szijjártó István vezetőedző továbbra is rendkívül szűk keretből válogathatott, hiszen mindössze tizenkét hadra fogható mezőnyjátékos állt a rendelkezésére.

Csepel-Aqvital FC Csákvár 2-3 (1-3)

Szigetszentmiklós, műfüves pálya

Csákvár: Markek – Horvat I. (Rétyi), Csonka, Kiprcih D., Galambos – Sándor Gy., Molnár Cs. – Sejben, Molnár T., Tamás N. – Máté. Edző: Szijjártó István.

15. perc: Tamás Nándor remekül indult be védője mögé a bal oldalon, érkezett is a hajszál pontos indítás, s az ötös sarkáról, jobbal, mesteri mozdulattal tekert a hosszú sarokba, 0-1.

22. perc: Sejben keverte meg a csepeli védelem bal oldalát, az alapvonalról remekül szolgálta ki a hosszún érkező Tamást, akinek nem okozott gondot két lépésről a hálóba lőni, 0-2.

29. perc: Sejben a tizenhatoson belül, a jobbösszekötő helyén, mesterien visszavette a labdát, majd ballal a jobb alsó sarokba helyezett, 0-3.

44. perc: Védőink késlekedtek a felszabadítással, Tóth Csaba 13 méterről, remek kényszerítő után a bal sarokba lőtt, 1-3.

52. perc: Sándor Györgyöt szabálytalanul választották el a saját alapvonalunknál a labdától, a játékvezető tovább engedte a játékot, a visszagurítás után pedig Tóth Csaba 10 méterről a hosszú sarokba bombázott, 2-3.

– Haladunk – foglalta össze véleményét tömören a lefújást követően vezetőedzőnk. – Vereség, majd döntetlen után, most nyertünk. Továbbra is nagyon foghíjasok vagyunk a sok sérült miatt, de remélem az edzőtáborban végre mindenki felépül.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020