Fényes Szabolccsal szerződést bontottunk

Szerzo:
Feltoltve: 2018.január 22
fenyes

Ahogy korábban már jeleztük, őszi keretünkből hét játékos is távozott, távozik az téli átigazolási időszakban. Legtöbben már meg is találták új csapatukat, ám Fényes Szabolcs és a kapus Horváth Dániel sorsa még kérdéses volt.

- Fényes Szabolcs a több játéklehetőség miatt szeretett volna távozni – tájékoztatta honlapunkat Hegedűs Béla sportigazgató. – Megértettük a fiatal játékos szándékát és közös megegyezéssel szerződést bontottunk vele. Tudomásunk szerint az NB II-es Budaörsnél folytatja pályafutását. Sokáig úgy volt, hogy Horváth Dániel a szlovák másodosztályban szereplő Komárno együtteséhez igazol, ám végül nem jött össze az egyezség, így kapusunk továbbra is a mi kötelékünkbe tartozik.

A szombati, Honvéd elleni felkészülési meccsen két fiatal is próbajátékon szerepelt csapatunkban. Az 1998-as születési Gyökér Tamás (Szigetszentmiklós), és a 2000-es Tamás Nándor (Puskás Akadémia) sorsáról hamarosan dönt vezetőedzőnk, Szijjártó István.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>