A bajnok Honvéd ellen kezdjük az évet

Szerzo:
Feltoltve: 2018.január 19

Bár csak felkészülési mérkőzésen lépünk pályára szombaton kora délután a Honvéd ellen, azért ez a találkozó mégis több, mint egy szokványos edzőmeccs. A magyar bajnok ellen ugyanis lássuk be, a hozzánk hasonló kis csapatoknak szerepelni, mindig megtiszteltetés. Pláne egy ilyen nagy múltú, sokszoros bajnok ellen, mint a kispesti alakulat.

Az elmúlt években azért játékosok, edzők révén akadt kapcsolatunk a piros-fekete klubbal. Kezdjük azzal, hogy vezetőedzőnk, Szijjártó István a nyolcvanas évek végén a Honvéd gárdáját erősítette. Tagja volt az 1988-89-ben bajnokságot, majd 1990-ben Magyar Kupát nyert kispesti gárdának. Pályaedzője, Somogyi Krisztián a fővárosiak utánpótlásában dolgozva ért el szép sikereket, nyert például Puskás-Suzuki Kupát tanítványaival. Játékos fronton is akad kapocs: egykori kapusunk, Gróf Dávid éppen csákvári teljesítményének köszönhetően lett 2016 nyarán a Honvéd kapusa, mellyel tavaly bajnoki címet szerzett és meghívást kapott a magyar válogatott keretébe. Jelenlegi keretünk tagja, Gajda Márkó  viszont éppen ellentétes utat járt be, ő a Magyar Futball Akadémián nevelkedett és onnan érkezett tavaly nyáron az Aqvital FC-hez.

A Honvéd újdonsült vezetőedzője, Supka Attila kérésére lépünk pályára holnap a Honvéd ellen.

Mindkét szakvezető több próbajátékosnak is lehetőséget adhat a találkozón, hiszen így meccs-szituációban is megnézhetik az erősítésként kiszemelt játékosokat. A találkozót – mely 13 órakor kezdődik – zárt kapuk mellett, a közönség kizárásával rendezik. Az összecsapás eseményeit – hacsak nem lesz szakadó eső, mert fedett lelátó hiányában akkor nem tudunk közvetíteni – online közvetítésünk révén követhetik figyelemmel szurkolóink.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020