Túl az idei első edzésen

Szerzo:
Feltoltve: 2018.január 12

Tegnap még csak orvosi vizsgálat és felmérés várt játékosainkra, ma viszont már a pályán is megkezdte felkészülését csapatunk a másodosztályú bajnokság tavaszi folytatására.

– Huszonegy mezőnyjátékossal és két kapussal neki kezdtünk a munkának – tájékoztatta honlapunkat csapatunk vezetőedzője, Szijjártó István. – Bár még nem láttam a tegnapi adatokat, de úgy látom, jó állapotban jöttek vissza a játékosok. Hogy mennyire végezték el a Csáki István erőnléti edzőnk által kiadott munkát a téli szünetben, hamarosan kiderül. Úgy gondolom egyébként, profi játékosokkal dolgozok együtt, mindannyian tisztában vannak vele, az ő érdekük is, hogy ne a nulláról kezdjék a felkészülést.

Sérültek, betegek …?

– Nagy Zsolt kivételével valamennyi számításba vett játékos elkezdte a munkát, Joe azonban egyelőre még nem teljesen egészséges. Külön leültem beszélgetni Fényes Szabolccsal, s mivel nem biztos, hogy annyi lehetőséget tudok biztosítani számára, amennyit szeretne, engedélyeztem neki, hogy csapatot keressen magának. A szezon elején bokatörést szenvedett Dulló Martin is elkezdte a kerettel a munkát, remélem minél hamarabb utoléri magát.

Új fiúk?

– Egyelőre két fiatalt tesztelünk, a Puskás Akadémiától Tamás Nándort, illetve az MTK-tól Szabó Dominiket. A többi kiszemelttel egyelőre még zajlanak a tárgyalások.

Csapatunk tagjaira holnap még egy edzés vár, hétfőtől azonban beindul a “nagyüzem”.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020