Tar Zsolt húsz bajnoki mérkőzésen az elsőtől az utolsó percig pályán volt

Szerzo:
Feltoltve: 2018.január 10

Az őszi szezonban lejátszott huszonegy bajnoki fordulóban – Sándor Györggyel holtversenyben – középső védőnk, Tar Zsolt töltötte a legtöbb időt a pályán: húsz alkalommal az első perctől az utolsóig a gyepen volt és ezen idő alatt két gólt szerzett.

– Megmondom őszintén, játékhiánnyal érkeztem a nyáron Csákvárra, hiszen tavasszal kevés lehetőséget kaptam a Puskás Akadémia akkor még NB II-es csapatában – felelte honlapunk érdeklődésére 24 éves védőnk. – Visszatekintve az elmúlt fél évre, bár szereplésünk elmaradt a várakozástól, jó döntés volt részemről, hogy az Aqvital FC-hez szerződtem. Ugyan nem vagyok elégedett a teljesítményemmel, de ahogy csapatunk játéka, úgy az én formám is egyre javult az idény közben.

Melyik az igazi arca csapatunk? Az amelyik az első tíz forduló alatt sorra kapta a pofonokat vagy amelyik a szezon második felében már masszív együttes benyomását keltette?

– Köztudott, egy hosszabb sikertelen széria nyomasztó teherként nehezedik a vállakra. Ahogy telt az idő, s nem sikerült megszereznünk az első győzelmet, egyre görcsösebbekké, egyre hitehagyottabbá váltunk. Biztos vagyok benne, ha mondjuk a Siófok ellen kétgólos előnyről nem veszítünk pontot hazai pályán, már sokkal hamarabb kiegyenesedtünk volna. Akkor megnyertnek tűnő meccset adtunk döntetlenre, s ez súlyos következményekkel járt a következő fordulókban. Négy meccsen tizenhét(!) gólt kaptunk és úgy tűnt, mi leszünk az egyik biztos kieső. Ilyen előzmények után fogadtuk az akkor bombaformában lévő Szolnokot és óriási szívvel küzdve sikerült nyernünk. Az a meccs egyértelműen fordulópont volt az életünkben, attól kezdve egyre masszívabbá váltunk. Szóval a véleményem szerint a szezon második felében látott Csákvár az igazi. Rátaláltunk a helyes útra, biztos vagyok benne, hogy tavasszal nem lesznek kiesési gondjaink.

Csapatunk tagjai számára holnap véget ér a téli pihenő, csütörtökön orvosi vizsgálattal, majd péntektől már edzéssel is megkezdődik a felkészülési időszak a tavaszi idényre.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020