Vége: Aqvital FC Csákvár-Sopron 1-1 (0-0)

Szerzo:
Feltoltve: 2017.december 10
live

Ma délután az idei utolsó bajnoki forduló mérkőzésén lép pályára csapatunk. Azon szurkolóink, akik nem tudnak kilátogatni az összecsapásra, 15 órakor kezdődő online közvetítésünk révén értesülhetnek a találkozó eseményeiről.

Aqvital FC Csákvár-Sopron 1-1 (0-0)

Csákvár, vezeti: Nagy Norbert (Kepe Arnold, Berényi Ákos)

Aqvital: Markek – Kiprich D., Tar, Gajda – Horvat, Sándor Gy., Fényes, Bokros, Nagy Zs. – Molnár T., Máté. Vezetőedző: Szijjártó István.

Sopron: Molnár M. –Fazakas, Koronczai, Ágh, Angyal – Hadházi – Garda, Tóth M., Gyürki, Szabó L. – Batizi-Pócsi.Megbízott edző: Bánfalvi Zsolt.

Az ünnepélyes kezdőrúgást Csongi mikulás végezte el, aki meg sem állt a vendégek kapujáig és megszerezte a vezetést a hazai együttes számára.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés, mi tiszta sárgában, a vendégek pedig piros-fekete szerelésben léptek pályára.

4. perc: Batizi-Pócsi a jobbösszekötő helyéről, 20 méterről lőtt kapura, a labda egy méterrel kerülte el a bal alsó sarkot.

1ö. perc: Nagy Zsoltot már percek óta ápolják az oldalvonal mellett, így az elmúlt időszakot létszámhátrányban játszottuk végig.

11. perc: Máté János kapott egy átadást a soproni kaputól 20 méterre, egy állítás után ballal megcélozta a jobb sarkot, labdája a kapufa tövéről pattant az alapvonalon túlra.

12. perc: Fényes, Bokros, Máté, Molnár Tibor volt a labda útja, szélsőnk remek tempóban szöktette Horvat Ivort, aki a jobbösszekötő helyéről, 12 méterről szinte leborotválta a jobb kapufát.

13. perc: Fazakas Géza csúnyán odarúgott a nagy lendülettel meginduló Bokrosnak, de megúszta szóbeli figyelmeztetéssel.

17. perc: Sándor György remek szerelése után Molnár Tibor keresztlabdájával kerülhetett volna óriási ziccerbe Nagy Zsolt, ám a labda kicsit a háta mögé érkezett, így nem tudott kapura fordulni vele.

21. perc: Horvat Ivor mesterien tekert a jobb oldalról a kapu elé, Molnár Tibor az ötösön átvette a labdát, ám Lövése a közbevetődő Ághról a léc fölé pattant.

26. perc: Batizi-Pócsi fordulhatott kapura a tizenhatoson belül, 11 méterről visszalőtte a labdát as jobb alsó sarok felé, Markek azonban óriási bravúrral kispárgázta a labdát.

27. perc: Gyürki a bal oldali szögletzászlónál remekül tette vissza a labdát a balösszekötő helyén érkező Szabónak, aki a kapu elé visszalőtte, de Tar Zsolt szögletre tudott menteni.

36. perc: Ezt megúsztuk: Batizi-Pócsi a jobboldali felezővonaltól egyedül lépett ki, a tizenhatoson belül a jobbösszekötő helyén csinált egy cselt befele, majd ballal eltekerte a jobb alsó sarok mellett a labdát.

40. perc: Fényes Szabolcs lerántotta Gyürkit, sárga lapot kapott érte.

44. perc: Molnár Tibor szlalomozott át a soproni védelem közepén, a tizenhatos bal sarkáról visszagurította Máté Jánosnak a labdát, aki hosszan vette át és így oda lett a helyzet.

Vége az első félidőnek.

46.perc: Elkezdődött a második félidő. Szünetben cseréltek a vendégek, Tóth Martin helyett Varga Szabolcs folytatja.

48. perc: Horvat Ivor a jobb oldali szögletzászlótól nagyon pontosan gurított az ötös rövid sarkára, Máté visszatette a labdát az érkező Molnár Tibor elé, akinek lövésébe Ágh belevetődött, így újabb ziccert hibáztunk el.

53. perc: Szabó rosszul sikerült bal oldali beadását Gajda Márkó  senkitől sem zavartatva a tizenegyes pontról éppen Garda elé fejelte, akinek lövése levágódott Kiprichről, balszerencsénkre éppen Batizi-Pócsi elé, aki 8 méterről a tehetetlen Markek mellett a háló közepébe lőtt, 0-1.

56. perc: Kettős csere csapatunknál: Máté helyére Molnár Csaba érkezett, Fényes helyett pedig Sejben folytatja a játékot. A vendégek is cseréltek: Garda helyére Szőke Dániel érkezett.

62. perc: Sándor szerzett labdát a soproni térfél közepén, rúgták-húzták, ő mégis kiharcolt egy lövőhelyzetet, lövését azonban Molnár Márk bravúrral mezőnybe öklözte.

64. perc: Sándor György kapott talpalásért sárga lapot.

65. perc: Sándor meredek indításával Nagy Zsolt száguldott a bal oldali alapvonalig, beadását Molnár Csaba 8 méterről balettmozdulattal próbálta a kapuba rúgni, de nem sikerült.

68. perc: Nagy Zsolt bal oldali beadását Molnár Tibor a tizenegyespontról a jobb sarok mellé fejelte.

69. perc: Molnár Tibor a jobb oldali szögletzászlótól lőtt a kapu elé, Molnár kapus kivetődött ugyan, de kipörgött kezéből a labda. Az érkező Molnár Csaba elől azonban menteni tudtak a soproni védők.

73. perc: Horvat Ivor jobb oldali beadását Sejben fejelte kapura, Molnár Márk a léc alól tolta szögletre a labdát.

76. perc: Harmadik cseréjét is kihasználja a Sopron: Gyürki helyére Harangozó érkezik.

77. perc: Molnár Márk rosszul sikerült kirúgását Sejben 35 méterről, kapásból visszalőtte, de egy métert tévesztett.

78. perc: Sándor György 25 méteres lövését Molnár Márk szögletre ütötte, Molnár Tibor sarokrúgását követően óriási kavarodás volt a soproni gólvonalon, végül Sejben Viktor egy lépésről a hálóba kotorta a labdát,1-1.

80. perc: Molnár Tibor kényszerítőzött Sándor Györggyel, a visszakapott labdát a kapu elé gyötörte, Sejben elől azonban Molnár kapus óriási bravúrral hárított. Molnár Tibor szögletét Tar Zsolt a felső lécre fejelte.

85. perc: Harangozó és Sejben kapott sárga lapot kakaskodásért.

90.perc: Nagy Zsolt 25 méteres szabadrúgása a jobb felső sarok mellett zúgott el.

A játékvezető 4 percet hosszabbít.

91. perc: Sándor Györgyöt buktatták a soproni tizenhatos bal sarka közelében, Nagy Zsolt a léc fölé bombázott.

Vége a mérkőzésnek.

 

 

 

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>