Ez történt a tizenkilencedik fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2017.november 27

A hét végén rendezték meg a másodosztályú labdarúgó bajnokság őszi idényének utolsó fordulóját. Csapatunk rendkívül fegyelmezett játékkal, helyzetet sem engedve vendéglátójának, bravúros győzelmet aratott a Szeged otthonában.

Ugyanakkor elmondható, hogy a jelek szerint a kiesés réme megsokszorozta a mezőny hátsó felében tanyázó csapatok erejét. A sereghajtó Sopron pontot rabolt a második Kisvárdától, míg a Mosonmagyaróvár legyőzte az egykor szebb napokat megélt Zalaegerszeget. Ugyanakkor tovább tart a Soroksár zuhanórepülése, Lipcsei Péter alakulata zsinórban hét meccse nem nyeretlen, s egyre hátrébb csúszik a táblázaton. A Budafok nem tudta folytatni jó sorozatát, vereséget szenvedett az immár a mezőny első feléhez tartozó Budaörstől. A listavezető MTK gyenge játékkal is legyőzte a Siófokot, míg a Dorog otthon ismét diadalmaskodott. Két, két kiállítást hoztak a vasárnapi rangadók: az ETO és a Szolnok is kilenc, kilenc emberrel fejezte be a Gyirmót, illetve a Nyíregyháza elleni összecsapást, melyen a hazai gárdák egyaránt 2-0-ra nyertek. A Cegléd továbbra is szárnyal, Klausz László csapata újabb győzelmével fellépett a dobogó harmadik fokára.

Eredmények: Szeged-Aqvital FC Csákvár 0-1, Sopron-Kisvárda 2-2, MTK-Siófok 3-1, Budaörs-Budafok 2-1, Mosonmagyaróvár-Zalaegerszeg 3-1, Soroksár-Békéscsaba 0-2, Dorog-Vác 2-0, Gyirmót-Győri ETO 2-0, Nyíregyháza-Szolnoki MÁV 2-0, Kazincbarcika-Cegléd 1-2.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020