Egy meccs …

Szerzo:
Feltoltve: 2017.november 23
piros

Bár csapatunk nem tartozik a túlzottan kemény együttesek közé – játékosaink sokkal inkább mondhatóak technikás futballistáknak, sem mint gladiátoroknak – a szezon első öt fordulójában mégis három piros lapot is begyűjtöttünk: Jelena Richárd, Horváth Dániel, majd Csonka Bonifác is időnek előtte volt kénytelen befejezni az aktuális mérkőzést. Augusztus 23. óta viszont egyszer sem fejeztünk be létszámhátrányban bajnoki találkozót.

Egészen múlt vasárnapig … A Kazincbarcika ellen 2-1-re megnyert összecsapás utolsó pillanataiban, a 93. percben Nagy Zsolt szóváltásba keveredett a vendégek játékosával, Kristófi Sándorral. Zierkelbach Péter játékvezető mindkettőjüket sárga lappal büntette, mivel azonban “Joe-nak” ez már a már a második volt a mérkőzésen, megkapta a pirosat is.

A fegyelmi bizottság most egy meccses eltiltással sújtotta Nagy Zsoltot, azaz házi gólkirályunk csak az oldalvonal mellől szurkolhat a társak a vasárnapi, Szeged elleni idegenbeli összecsapáson.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>