Vége: Aqvital FC Csákvár-Kazincbarcika 2-1 (1-0)

Szerzo:
Feltoltve: 2017.november 19
live

Ma délután a Kazincbarcika ellen folytatódik számunkra a másodosztályú labdarúgó bajnokság őszi idénye. A 16 órakor kezdődő hazai összecsapás eseményeit online közvetítésünk révén is figyelemmel követhetik szurkolóink.

Vezetőedzőnk a kisárgult Tar Zsolt helyére Kiprich Dávidot jelölte a kezdőcsapatba, egyébként a múlt heti tizenegynek szavazott bizalmat. A vendégeknél is egyetlen változás történt a legutóbbi fordulóhoz képest, Bene Attila helyett Kovács Olivér került a kezdőbe.

Aqvital FC Csákvár-Kazincbarcika 2-1 (1-0)

Csákvár, vezeti: Zierkelbach Péter (Iványi István, Kis Zoltán)

Aqvital: Markek – Rétyi, Kiprich D., Csonka, Baranyai – Papp M., Sándor Gy., Mészáros D., Nagy Zs. – Molnár T., Oldal. Vezetőedző: Szijjártó István.

Kazincbarcika: Somodi – Tóth Sz., Palmes, Belényesi, Lőrincz – Kovács O.-  Kristófi, Sigér, Hegedűs D., Micsinai – Boros G. Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés: mi tiszta sárgában, a vendégek pedig tiszta kékben léptek pályára.

4. perc: Csonka a felezővonalról ívelt fel szabadrúgást a vendégek tizenegyes pontjára, a kapujából kilépő Somodi összefutott Belényesivel miközben elütötte a labdát, majd ápolásra szorul.

7. perc: Gyors támadást vezettünk a bal oldalon, Oldal kiugratásával Nagy Zsolt lépett be a tizenhatoson belülre, és 8 méterről higgadtan a bal sarokba lőtt, 1-0.

8. perc: Kényszerű csere a vendégeknél: a megsérült Somodi Bence helyére Gábor Péter áll a vendégek kapujába.

12. perc: Óriási helyzetet hagytunk ki: baloldali beadás után röviden mentettek a vendég védők, a labda Rétyi elé pattant, aki azonban 8 méterről eltörte a labdát.

15. perc: A vendégek lecserélt kapusát kartörés gyanújával mentő viszi kórházba.

18. perc: Belényesi visszahúzta Molnár Tibort a vendégek kapujától 20 méterre, sárga lapot kapott érte. Nagy Zsolt szabadrúgása a bal felső sarok fölött zúgott el.

20. perc: Molnár Tibor a baloldali alapvonalról kanyarította vissza a labdát a tizenhatos vonalára, nagy lendülettel érkezett Papp Máté, de Hegedűs szorításában a kapu mellé bombázott.

21. perc: Kovács Olivér hosszú indítása átszállt Csonka felett, Micsinai a balösszekötő helyéről óriási ziccerben már elgurította a labdát már Markek mellett is, de a visszafutó Baranyai sarkáról a labda a mezőnybe pattant.

24. perc: Szabadrúgáshoz jutott a vendég együttes: a jobb oldali vonal mellett az alapvonaltól 10 méterre Micsinai azonnal kapura tekerte a labdát, mely az oldalhálóban kötött ki.

Nincsenek könnyű helyzetben a játékosok, hiszen az esőtől áztatott, mély talajú pályán időnként kiszámíthatatlan a labda útja. Emiatt a kapuk egyelőre kevesebbet forogtak veszélyben.

Az elmúlt 10 percben teljesen beszorította csapatunkat a Kazincbarcika, a vendégek sorozatban rúgták a szögleteket, ám egyelőre sikerült kivédekeznünk a próbálkozásaikat.

37. perc: Lőrincz csapta be a nagy lendülettel keresztezni akaró Csonkát a bal oldalon, visszagurítását Hegedűs nagy helyzetből, 10 méterről a kapu mellé vágta.

43. perc: Jobb oldali szöglet után röviden szabadítottunk fel, a visszalőtt labda szabadon találta Sigért, aki a jobbösszekötő helyéről, 10 méterről a hosszú sarok mellé lőtt.

A játékvezető 2 percet hosszabbít.

45+1. perc: Mészáros Dávid sárga lapot érően buktatta Sigér Ákost.

45+2. perc: Papp Máté 22 méteres lövése alig kerülte el a bal alsó sarkot.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Elkezdődött a második félidő. Szünetben cserélt csapatunk: Oldal Tibor helyén Sejben Viktor folytatja.

46. perc: Sejben erőszakosan labdát szerzett a vendégek térfelének közepén, ám pontatlanul passzolt a nagy helyzetben kilépő Molnár Tiborhoz, így  Gábor kapus könnyedén felszedte előle a labdát.

51. perc: Labdát vesztettünk a saját tizenhatosunk előterében, Kovács Olivér azonnal kiugratta Tóth Szabolcsot, aki az ötös sarkától a hálóba emelt, 1-1.

56. perc: Cserél csapatunk: Mészáros helyén Galambos folytatja a játékot.

57. perc: Nagy Zsolt labdaelrúgásért sárga lapot kapott.

62. perc: Sigér bal oldali szöglete után Tóth Szabolcs fejesét Markek a gólvonalon húzta le a léc alól.

65. perc: Galambos átadása után Nagy Zsolt kerül lövőhelyzetbe a balösszekötő helyén, ám jobblábas lövése elkerülte a bal felső sarkot.

66. perc: Óriási lehetőséget hibáztunk el: Molnár Tibor beadását a középen érkező Nagy Zsolt 8 méterről a jobb alsó sarok mellé bólintotta.

69. perc: Cserélnek a vendégek:Micsinai helyére Mikló Roland érkezett.

72. perc: Galambos beadását Molnár Tibor fejelte a hálóba, 2-1.

73. perc: Mindkét csapat cserél: a vendégeknél Lőrincz helyett Contantinescu, nálunk pedig Papp Máté helyett Daróczi Zoltán folytatja a játékot.

74. perc: Tóth Szabolcs jobboldali beadását Hegedős pörgette kapura, a labda szinte leborotválta a jobb kapufát.

78. perc: Hegedűs Dávid 25 méteres lövése elkerülte a jobb alsó sarkot.

83. perc: Kezezésért Kovács Olivér kapott sárga lapot.

86. perc Daróczi buktatta Sigért, sárga lapot kapott érte.

90. perc: Csonka rendkívül határozott szerelése után remekül indította Molnár Tibort, aki a jobb oldali vonal mellől lőtt, de labdája a léc fölött suhant el.

A játékvezető 3 percet hosszabbít.

93. perc: Kristófi Sándor és Nagy Zsolt kakaskodásért sárga lapot kapott. Mivel játékosunknak ez már a második volt, piros lett belőle.

Vége a mérkőzésnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>