Egyszer már sikerült …

Szerzo:
Feltoltve: 2017.november 17
vitelkiz01

A hét végén már a tizennyolcadik fordulót rendezik a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Csapatunk az újonc, de remek erőkből álló, jelenleg az ötödik helyen tanyázó Kazincbarcikát fogadja.

A borsodi alakulat ugyan torony magasan nyerte nyáron az NB III Keleti csoportjának pontvadászatát, ám az átigazolási időszakban nem csak új vezetőedzőt szerződtetett az ex-diósgyőri Vitelki Zoltán személyében, de szinte teljes keretét kicserélte. Az újonnan érkezett szakember pedig remek munkát végzett, rövid idő alatt egységes, masszív csapatot kovácsolt az átalakult keretből. A több egykori Honvéd (Palmer Raul, Dan Contantinescu) és Vasas (Engel Alex) akadémista,valamint diósgyőri fiatal (Lőrincz Patrik, Boros Gábor) mellett olyan rutinos futballisták érkeztek Barcikára a nyáron, mint az U20-as vb-bronzérmes Takács Péter (Cegléd), az éveket az élvonalban töltő Hegedűs Dávid (Mezőkövesd) és Kovács Olivér (Szolnoki MÁV), miközben a kaput az egykori korosztályos válogatott, NB I-ben is szerepel Somodi Bence őrzi. Közmegelégedésre, hiszen a mezőny egyik legkevesebb gólt kapó gárdája a KBSC.

Az elmúlt hetekben azonban mintha hullámzóbbá vált volna a borsodi gárda formája. A győzelmet döntetlenek, váratlan vereségek követték, utolsó hét meccsén mindössze 5(!) pontot szerzett az együttes. Hogy ebben mennyire van szerepe annak, hogy legjobbja, a házi góllövő-listát vezető Takács Péter október közepén lépett pályára utoljára, nem tudni, de tény, másfél hónap alatt négyszer is gólképtelennek bizonyult a kék-sárga legénység.

A Kazincbarcikával a közelmúltban egyszer – 2014. szeptemberében – találkozott együttesünk, akkor Magyar Kupa-meccsen 2-1-re diadalmaskodtunk idegenben. Ezzel az eredménnyel most is kiegyeznénk.

Csapatunk vasárnapi bajnoki mérkőzése 16 órakor kezdődik Csákváron.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>