Nyerhető meccs volt …

Szerzo:
Feltoltve: 2017.november 14
pista1

Csapatunk vasárnap délután, idegenben 0-0-ás döntetlent ért el a jó erőkből álló Soroksárral szemben. Hogy ez az eredmény sikernek avagy kudarcnak számít, arról Szijjártó Istvánt faggattuk.

- Ha röviden akarok válaszolni, azt mondom, ebben a kiélezett bajnokságban minden pontnak van jelentősége – vélekedett vezetőedzőnk. – De … de nem szabad túl értékelni a mostani döntetlent, hiszen esetünkben igazából a győzelem számít. Pláne, hogy olyan meccsen ikszeltünk, melyet egy kis szerencsével, egy kicsit nagyobb odafigyeléssel meg is nyerhettünk volna.

Az mindenképpen dicséretes, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a meccset.

- Zártabban védekeztünk, ám ez sajnos a támadójátékunkon is meglátszott az első félidőben. A meccs első fele a Soroksáré, a második viszont a miénk volt. Kapufákat rúgtunk, ziccereket hibáztunk el, azaz haza hozhattuk volna a három pontot.

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón akárcsak a hazaiak szakvezetője, Lipcsei Péter, ön is kitért a fiatalok játékára.

- Azt hiszem valamennyi edző, aki a másodosztályban dolgozik ugyan azt vallja. Egyetértünk abban, hogy a fiataloknak lehetőséget kell adni a bizonyításra, de óriási türelemre van szükség velük szemben. Jó néhányan közülük az ifiből érkezve, kihagyva a felnőtt harmadosztályt, azonnal az NB II-ben találják magukat, s ez azért más “kávéház”. Nem elég a lehetőséget biztosítani számukra, nekik is akarni kell.

Csapatunk két döntetlen után vasárnap a Kazincbarcika együttesét fogadja.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>