Ilyen volt a tizenhetedik forduló

Szerzo:
Feltoltve: 2017.november 13

Tegnap a tizenhetedik forduló összecsapásaira került sor a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Csapatunk idegenben szerzett ponttal bizonyította, hogy képes a bravúrra.

A játéknap ezúttal sem nélkülözte a meglepetéseket. A korábbi dobogósok közül a Szolnoki MÁV és a Kazincbarcika is kieső-jelölt csapattól, a Budafoktól, illetve a Siófoktól szenvedett vereséget. Ugyanakkor a Vác egyre feljebb kapaszkodik, a Budaörs legyőzése után immár a harmadik helyen tanyázik. A nagy múltú csapatok mérkőzésén a Nyíregyháza gólzáporos győzelmet aratott a Békéscsabával szemben. A feljutás két nagy esélyese, az MTK és a Kisvárda is vette a soros akadályt, és begyűjtötte a három pontot. A Dorog ugyanakkor nem boldogult hazai környezetben a Cegléddel. Két Győr-Sopron megyei rangadót is rendeztek, s mindkettőn papírforma eredmény született: az ETO Sopronból vitte haza a három pontot, míg a Gyirmót otthon nyert a Mosonmagyaróvárral szemben.

Eredmények: Soroksár-Aqvital FC Csákvár 0-0, Sopron-Győri ETO 1-2, Budafok-Szolnoki MÁV 2-1, Kazincbarcika-Siófok 0-2, Gyirmót-Mosonmagyaróvár 2-1, Szeged-Kisvárda 0-2, Budaörs-Vác 0-2, Dorog-Cegléd 0-0, Nyíregyháza-Békéscsaba 4-1, MTK-Zalaegerszeg 2-0.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020