Vége: Soroksár-Aqvital FC Csákvár 0-0

Szerzo:
Feltoltve: 2017.november 12

A másodosztályú labdarúgó bajnokság tizenhetedik fordulójában a fővárosba látogat csapatunk. A mérkőzésről 13.30-kor kezdődő online közvetítésünkben tájékoztatjuk szurkolóinkat.

A legutóbbi Budaörs elleni találkozón jó teljesítményt nyújtó Markek Tamás továbbra is élvezi Szijjártó István bizalmát, míg a sérüléséből felépült Mészáros Dávid ledolgozva lemaradását visszafoglalja helyét a középpályán.

Soroksár-Aqvital FC Csákvár 0-0

Haraszti úti pálya, 500 néző, vezeti: Nagy Róbert (Márkus Tamás, Kepe Arnold)

Soroksár: Kovács D. – Silye, Dvorschák, Gyepes, Valencsik – Gyömbér – János, Tamási, Frőhlich, Lakatos I. – Pál A. Vezetőedző: Lipcsei Péter.

Aqvital: Markek – Rétyi, Tar, Csonka, Baranyai – Papp M., Mészáros D. , Nagy Zs.– Sándor Gy. – Molnár T., Oldal T. Vezetőedző: Szijjártó István.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés. Mi fehérben, a hazaiak pedig sárga-feketében léptek pályára.

2. perc: Molnár Tibor jobb oldali beadását Papp Máté fejelte Kovács Dániel ölébe.

8. perc: Oldal Tibor bal oldali szabadrúgását Csonka a léc fölé fejelte.

9. perc: Pál már elhúzta a labdát Markek mellett is a kaputól 8 méterre, ám gurítását Baranyai még szögletre tudta menteni.

10. perc: Tamási beadását Frőhlich kapásból kapura emelte, de Markek bravúrral hárított.

17. perc: Gyors kontratámadást vezettünk a jobb oldalon, Molnár Tibor beadását azonban Gyepes kiemelte a hosszú oldalon érkező Oldal Tibor elől.

24. perc: Csonka sárga lapot érően buktatta Tamási Zsoltot.

27. perc: Lakatos a tizenhatos bal sarkánál egy csellel becsapta Csonkát, majd a védők gyűrűjében kapura lőtt, Markek azonban bravúrral kispárgázta a labdát.

29. perc: Sándor indította a kezdőkörből  Nagy Zsoltot, az asszisztens azonban beintette a lest.

31. perc: Tar Zsolt a felezővonalnál szerelte Pált, majd azzal a lendülettel egészen a tizenhatosig verekedte magát, végül azonban Dvorschákban fönnakadt.

37. perc: Óriási ziccert hibáztunk: Molnár Tibor sarkallta a labdát Nagy Zsolt elé, aki ajtó-ablak helyzetben lőhetett, de nem találta el a bal alsó sarkot.

39. perc: Dvorschák hiába fejelte a hálóba Tamási szabadrúgását, előtte ellökte Tar Zsoltot, ezért a játékvezető nem adta meg a gólt.

42. perc: Nagy Zsolt meredek bal oldali beadását Molnár Tibor a hosszú oldalról hulló falevélszerűen fejelte a jobb felső irányába, Kovács azonban lehúzta a léc alá tartó labdát.

45. perc: Mészáros sárga lapot érően buktatta Frőhlichet.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Elkezdődött a második félidő. A szünetben cseréltek a hazaiak: János Norbert helyén Gera Dávid folytatja a játékot.

47. perc. Sándor György húzogatott a soroksári tizenhatos előterében, ám lövés helyett végül cselezésbe bonyolódott, így oda lett a kínálkozó lehetőség.

50. perc: Mészáros indításával Molnár robogott el az alapvonalig, visszagurítását Oldal 8 méterről, nagy helyzetben a rövid sarok mellé belsőzte.

55. perc: Sándor György 20 méteres lövése a bal felső saroknál a kapufáról vágódott az alapvonalon túlra.

56. perc: Frőhlich buktatta Oldal Tibort, sárga lapot kapott érte.

60. perc: Cserél csapatunk: Oldal Tibor helyére Sejben Viktor érkezik.

62. perc: Baranyai mélységi labdájával Sejben lépett be a tizenhatoson belülre, a játékvezető azonban – tévesen – les miatt állította meg az akciót.

67. perc: Cserél a Soroksár: Pál helyére Huszák Tamás érkezik a hazaiaknál.

69. perc: Rétyi egy leheletfinom csellel becsapta Gerát az oldalvonal mellett, betört a tizenhatoson belülre, beadását azonban Sejben elől Kovács lehúzta.

73. perc: Papp átadása után Rétyi iramodott meg a jobbösszekötő helyén, 22 méteres lövése alig kerülte el a jobb alsó sarkot.

74. perc: Ezt megúsztuk: Valencsik beadását Frőhlich óriási helyzetben a felső kapufára fejelte.

76. perc: Rétyi jobb oldali beadásánál Dvorschák az ötösön lerántotta Nagy Zsoltot, a játékvezető azonban nem ítélt tizenegyest.

79. perc: Cserélnek a hazaiak: Frőhlich helyén Gárdos András folytatja.

83. perc: Nagy Zsolt kapott sárga lapot labdaelrúgásért.

84. perc: Sándor György a tizenhatos jobb sarkánál ballal megcélozta a jobb alsó sarkot, lövését blokkolták a hazai védők.

85. perc: Cserél csapatunk: Mészáros Dávid helyére Kiprich Dávid érkezik.

86. perc: Ismét cserélünk: Molnár Tibor helyére Daróczi érkezik.

87. perc: Sejben fordult le védőjéről a tizenhatos bal sarkánál, hosszú sarokra tartó labdája a kapufán csattant.

88. perc: Tar Zsolt kapott sárga lapot lakatos buktatásáért.

90. perc: A játékvezető 3 percet hosszabbít.

Vége a mérkőzésnek.

 

 

 

 

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020