Visszafogott gólöröm vagy győzelem?

Szerzo:
Feltoltve: 2017.november 11

Vasárnap 13.30-kor ahhoz a Soroksárhoz látogatunk, mely hosszú időn keresztül képtelen volt nyerni ellenünk. Tavaly azonban megszakadt remek sorozatunk és nagy pofonba – 5-0 lett a vége – szaladtunk bele a Haraszti úton. Azon a meccsen Papp Máté még sárga-feketében lépett pályára …

– Nagyon jó csapatunk volt tavaly Soroksáron, sajnos azonban a bajnokság hajrájában lecsúsztunk az NB I-be jutásról – elevenítette fel az elmúlt esztendőt a ma már az Aqvital FC-t erősítő Papp Máté. – A nyáron aztán teljes átalakulás történt mind a szakmai stábban, mind a játékoskeretben, ennek következtében kerültem én is Csákvárra. Ugyan új csapatot épít Lipcsei Péter a XXIII. kerületben, azért akadnak még régi ismerősök az együttesben.

Milyen meccsre számít holnap, milyen Papp Máté öröme egy esetleges gólszerzés alkalmával?

– Égetően szükségünk van minden pontra, így egyértelmű, hogy nem feltartott kézzel megyünk a gödörben lévő Soroksárhoz. Nyerni akarunk, hiszen a mi esetünkben óriási lökést adhat egy idegenbeli siker. Milyen lenne a gólörömöm? Biztos, hogy visszafogott, … de nem is az a lényeg, hogy én a kapuba találják, bár nem lenne rossz érzés, hanem a csapat sikere a fontos. Szóval inkább ne rúgjak gólt, csak nyerjünk!

Csapatunk holnapi bajnoki mérkőzése 13.30-kor kezdődik a XXIII. kerület, Haraszti úti pályán.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020