A megsebzett vad a legveszélyesebb

Szerzo:
Feltoltve: 2017.november 10

A hét végén a tizenhetedik fordulóval folytatódik a másodosztályú labdarúgó bajnokság. Csapatunk idegenben, Soroksáron lép pályára. A vasárnapi összecsapás 13.30-kor kezdődik, az összecsapást Nagy Róbert vezeti, segítői Márkus Tamás és Kepe Arnold lesznek.

Két rossz passzban lévő csapat találkozik vasárnap a Szamosi Mihály Sporttelepen. Utolsó három meccsünkön mindössze egyetlen pontot szereztünk, de még így is “jobban” állunk, mint vendéglátónk, mely zsinórban háromszor szenvedett vereséget. Ennek ellenére roppant csalóka lehet Lipcsei Péter csapatának megítélése, hiszen olyan, mint a megsebzett vad. Nagyon veszélyes tud lenni! Kimondottan játssza a focit, mezőnyjátéka vetekszik az élmezőny tagjaiéval, ám gyenge helyzetkihasználása miatt nem úgy jönnek számára az eredmények, ahogy arra szurkolói számítottak. Ráadásul több meghatározó játékosa is sérüléssel bajlódik: Orosz Márk, Silye Erik, Gyepes Gábor és Huszák Tamás hetek óta hiányzik a keretből. Különösen utóbbi kettő pótlása okoz, okozott gondot a szakvezetőnek.

A hazaiak rossz formája ellenére is csak akkor lesz esélyünk a pontszerzésre, ha sikerül “elrontanunk” a játékát. Amennyiben viszont teret engedünk technikás középpályásaiknak, Fröhlich Rolandnak, Tamási Zsoltnak, Huszák Tamásnak ismét kellemetlen meglepetésben lehet részünk …

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020