Fontos két pontot hullajtottunk el

Szerzo:
Feltoltve: 2017.november 7

Mint köztudott, az NB II-es bajnokság hét végi fordulójában, hazai pályán 2-2-es döntetlent ért el csapatunk a Doroggal szemben. Bár az egy pont is több, mint a nulla, de nekünk nagy szükségünk lett volna mindháromra. Nem véletlenül bosszankodott a lefújást követően vezetőedzőnk.

– Sajnos a helyezésünkből adódó teher rányomja bélyegét játékunkra, pedig tudunk szép dolgokat is csinálni – vélekedett Szíjjártó István. – Vesztett állásból fordítottunk, tehát nem estünk szét a hátrányban, ám a szünet után elég volt egy kihagyás és elszalasztottuk a győzelem lehetőségét.

Ha őszinték akarunk lenni, s nem akarjuk becsapni magunkat, el kell ismernünk, nem nyújtottunk olyan teljesítményt, mint a Szolnok vagy a Budafok ellen. Az akarásunkkal nem volt gond, de a támadójátékunkban kevesebb volt az ötlet, s nem használtuk ki támadóink gyorsaságát sem.

Fontos két pontot hullajtottunk el vasárnap, ráadásul riválisaink közül a Mosonmagyaróvár és a Siófok is nyert, míg a Budafok bravúros döntetlent ért el az ötödik Vác otthonában. Mindez pedig azt jelenti, hogy nem sikerült csökkentenünk hátrányunkat, továbbra is két pont lemaradásban vagyunk a bent maradást jelentő helytől.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020