Vége: Aqvital FC Csákvár-Dorog 2-2 (2-1)

Szerzo:
Feltoltve: 2017.november 5
live

Ma délután a Dorog együttese ellen lép pályára csapatunk az NB II-es labdarúgó bajnokság tizenhatodik fordulójában. A találkozóról 16 órakor kezdődő online közvetítésünkben tájékoztatjuk szurkolóinkat.

Aqvital FC Csákvár-Dorog 2-2 (2-1)

Csákvár, vezeti: Szilágyi Sándor (Bertalan Dávid, Iványi István)

Csákvár: Markek – Rétyi, Tar, Csonka, Baranyai – Papp M., Sándor Gy., Bokros, Nagy Zs. – Molnár T., Oldal. Vezetőedző: Szíjjártó István.

Dorog: Zima – Szalai A., Csató M., Bora, Németh Á. – Lénárt, Mészáros Á. – Faragó T., Szellák, Szedlár – Simon A. Vezetőedző: Schindler Szabolcs.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés, mi tiszta sárgában, a vendégek pedig piros-fekete szerelésben léptek pályára.

3. perc: Csató lökte föl hátulról Oldal Tibort a bal oldali vonal mellett. Nagy Zsolt szabadrúgását Molnár Tibor a háló tetejére csúsztatta.

6. perc: Szalai a felezővonalról lőtte be a labdát a hazai tizenegyes pontra, Markek azonban a kapujából kilépve leszedte a berobbanó Simon Attila feje elől.

8. perc: Szedlár buktatta a jobbösszekötő helyén nagy lendülettel előretörő Oldal Tibort. Nagy Zsolt szabadrúgását a hosszú saroknál Tar próbálta volna kapura fejelni, de Bora szorításában nem érte el a beívelt labdát.

13. perc: Molnár Tibor remekül játszotta meg a lyukra futó Oldalt, aki a tizenhatoson belül becsapta Borát, ám az alapvonalról belőtt labdáját szögletre mentették a dorogi védők.

16. perc: Mészáros Áron a bal oldali vonal mellől remekül ívelt a hosszú sarok irányába, Markek a kapujából kirepülve bokszolta el a labdát Simon Attila feje elől.

17. perc: Faragó bal oldali beadását Csató 8 méterről senkitől sem zavartatva fejelte kapura, Markek a bal saroknál óriási bravúrral hárított.

23. perc: Szellák Soma hátulról fellökte Nagy Zsoltot a kaputól 30 méterre. Oldal Tibor szabadrúgást Zima csak kiöklözte, érkezett Molnár Tibor, ám a felpörgő labdát a hosszú sarok fölé bólintotta.

27. perc: Szedlár tekerte a bal oldali vonal mellől a hosszú sarok irányába a labdát, Markek nagy vetődéssel ütötte el a labdát Simon Attila elől.

30. perc: Faragó sokadjára futotta meg bal oldali védelmünket, belőtt labdája Tarról pattant szögletre.

33. perc: Szedlár a bal oldalon 3 játékosunkon is áthámozta magát, remekül centerezett és a nagy lendülettel érkező faragó középről, 8 méterről a léc alá bombázott, 0-1.

38. perc: Bokros a bal oldlai vonal mellől a hosszú sarok irányába emelte a labdát, Zima kapus csúnyán alászaladt és a mezőny legalacsonyabb játékosa Oldal Tibor a kapufától 5 méterre a kapuba bólintotta a labdát, 1-1.

40. perc: Szalai mélységi indítására Simon indult el a jobbösszekötő helyén, nagy helyzetből, 10 méterről lőtt, Markek bravúrral lábbal hárított.

41. perc: Molnár Tibor cselezgetett a tizenhatos előterében, felkínálta a labdát az érkező Sándor Györgynek, aki egy csel után 16 méterről a későn vetődő Zima mellett a jobb sarokba lőtt, 2-1.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Elkezdődött a második félidő.

49. perc: Nagy Zsolt szerzett labdát a felezővonalnál, azonnal indította Sándor Györgyöt, aki egy csel után középre gurított, de átadása hosszú lett Oldal Tibornak, így oda lett a kecsegtető helyzet.

50. perc: Csonka Bonifác húzta vissza Szedlárt, sárga lapot kapott.

52. perc: Szedlár rángatta meg védelmünk jobb oldalát, belőtt labdáját Simon elől az utolsó pillanatban sikerült szögletre rúgnunk.

53. perc: Labdaszerzésünk után gyors kontrát vezettünk, Nagy Zsolt tálalt a jobbösszekötő helyén robogó Nagy Máté elé, a labda azonban a léc fölött zúgott el.

57. perc: Faragó a jobb oldali szögletzászlótól élesen középre lőtte a labdát, a berobban ó dorogi támadók elől Markek bátor kivetődéssel tisztázott.

59. perc: Cserélnek a vendégek: Szellák helyén Kamarás folytatja.

65. perc: Mészáros Áron 16 méterről lepókhálózta a bal felső sarkot, 2-2.

67. perc: Oldal Tibor a jobb oldali alapvonalról remekül lőtte középre a labdát, az átsuhant a kivetődő Zima keze alatt, a bevetődő Molnár Tibor két lépésről kapura kotorta a labdát, ám a gólvonalon álló Csatóról a mezőnybe pattant.

69. perc: Cserél, csapatunk: Bokros helyett Kiprich folytatja.

70. perc: Újabb hazai csere: Molnár Tibor helyére Molnár Csaba érkezik.

74. perc: Papp Máté 30 méteres szabadrúgása a háló tetején landolt.

77. perc: Cserélnek a vendégek: Faragó helyére Kovács Dániel érkezik.

80. perc: Harmadik cseréjét is kihasználja a Dorog: Simon Attila helyére Vígh Ádám érkezik.

82. perc: Reklamálásért Nagy Zsolt kapott sárga lapot.

84. perc: Papp Máté éles szögből jobbról beadott rövid sarkos lövését Zima szögletre ütötte.

A játékvezető 3 percet hosszabbít.

Vége a mérkőzésnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>