Ez történt a tizenötödik fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2017.október 30

Tegnap a tizenötödik forduló mérkőzéseit rendezték meg a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Mivel a mezőny végén álló, kiesés rémétől fenyegetett csapatok – sajnos velünk együtt – nem tudtak nyerni, nem történt lényeges változás a táblázaton.

Ugyan csapatunk a hajráig jól tartotta magát Nyíregyházán, ám elég volt egyetlen kihagyás és az utolsó percekben kapott góllal mégis vereséget szenvedtünk. Hozzánk hasonlóan járt a Siófok Dorogon, míg a Budafok otthon nem tudott meglepetést okozni a Békéscsaba ellen. A Mosonmagyaróvár nagy zakót kapott a listavezető MTK vendégeként, viszont a Sopron egy pontot elcsent Gyirmótról. A Szeged és a Győri ETO, valamint a Budaörs és a Cegléd megosztozott a pontokon. A Soroksár két tizenegyest is elhibázott a Kisvárda ellen 0-0-ás állásnál, a szabolcsi gárda viszont egyetlen kínálkozó lehetőségét kihasználta a hajrában, s hazavitte a három pontot. A Kazincbarcika mondhatni papírforma győzelmet aratott a szürke ZTE ellen, a Szolnok ellenben otthon futott bele egy nagy pofonba.

Eredmények: Nyíregyháza-Aqvital FC Csákvár 1-0, Gyirmót-Sopron 0-0, Dorog-Siófok 2-1, Budafok-Békéscsaba 0-2, MTK-Mosonmagyaróvár 6-1, Szeged-Győri ETO 0-0, Soroksár-Kisvárda 0-1, Budaörs-Cegléd 1-1, Kazincbarcika-Zalaegerszeg 2-0, Szolnoki MÁV-Vác 1-5.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020