Már három gólos a kupában Papp Máté

Szerzo:
Feltoltve: 2017.október 27

Szerdán magabiztos, 3-0-ás győzelemmel jutott tovább csapatunk a Magyar Kupa országos táblájának második fordulójában, Szekszárdon. A sikerből két góllal vette ki részét Papp Máté, aki miután az első körben, a THSE-Szabadkikötő ellen 5-1-re megnyert meccsen is betalált, már három találatnál jár a Magyar Kupa idei sorozatában.

– Természetesen örülök a góljaimnak, de a legfontosabb az volt, hogy a csapat sikerrel vegye az akadályt – fogadta szerényen gratulációnkat Papp Máté. – Tisztában voltunk vele, hogy a Szekszárd az előző körben az NB II-es Szegedet elbúcsúztatta, így nem számíthattunk sétagaloppra. Az első perctől komolyan vettük a meccset, s bár a játéktér talaja nem tette lehetővé a “gurigázást”, úgy gondolom egyértelmű győzelmet arattunk. Fontos volt, hogy az első gólt mi szerezzük, hiszen egy esetleges hazai vezetés megsokszorozta volna a vendéglátók erejét.

Már három gólnál jár a kupában. Szerzett bombagólt, emelte be a labdát közelről, értékesített tizenegyest …

– Pályafutásom során szabadrúgásból már többször is eredményes voltam, de akkor gólt, mint a Szabadkikötő ellen, talán még soha sem rúgtam. A pontrúgásokra most Molnár Csabival közösen voltunk kijelölve, s mivel úgy éreztem, hogy jól megy a játék, a “tizit” is elvállaltam.

A nyáron érkezett Csákvárra, a kupában már szépen rugdossa a gólokat. Mikor örülhetünk Papp Máté-gólnak a bajnokságban?

– Azon vagyok, hogy minél hamarabb sikerüljön a bajnokin is betalálnom. Mindent elkövetek, hogy ha lehetőséget kapok, éljek is vele. Akár már a hét végén, Nyíregyházán …

Csapatunk vasárnap 17 órakor a Nyíregyháza otthonában lép pályára bajnoki mérkőzésen.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020